Cely Online POKER je Slahnuty naprogramovany system!!!!
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: ???
to neni zadna statistika, to je moje pamet :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: ???
asi tak....ak zacnes hrat 4+ stoly tam sa enda stihat kukat ze kto hra agresivne,tight, supertight atd... ja soobne hravam OMAHU HI LO a tam dat 3 stoly+ je uz smrt halvne ak su pre 6 hracov:-D ..tkaze tak...program este nemam...bo by to bolo zbytocne...ale tak az raz budem mat par 1000 usd bankroll budem hravat 6+ stolov a budem dobry a chceit byt lepsi...tka urcite program kupim:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Adrian15
Dolye v tej dobe nehraval online, ale live a ked hral live, tak nehral viac stolov naraz:-D...Ja ten program tiez nepouzivam a preto nehram viac ako 2 stoly.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Adrian15
Je to vasa vec, ale potom ked budeme sediet pri jednom stole neskusajte vytahovat nejake programy :D :D :D
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: Adrian15
Ani program kina nemozem? :-(
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
...
Doyle Asi Online poker nehral ked zacinal s karierou. To si zapotil... Ale ok beriem to. Keby zacal karieru cez online tak to asi za mesiac zabali. Bol by znechuteny z Pokru ako ja teraz:(
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ...
omg,,,Doyle bol len priklad,,mohol som spomenut hocikoho,,to je tak ked ludia chytaju za slovicka...A ked sme pri tom,,mne poker robi momentalne radost...nevlozil som ani korunu do pokru a uz pomali rozmnozujem zelene papieriky...Nepouzivam programy a dari sa mi... Cim to je ??? No rozhodne v tom ten program neni...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.