co spravit
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
co spravit
co by ste urobili na mojom mieste keby ste mali na P****Stars bankroll 370usd a vyhrali v 400fpp rebuy turnaji seat na sunday milion v hodnote 215usd. Unregister a radsej male turnaje , alebo risk :) a ist si po dom , auto , zahradu :D
..ja som sa odregistroval a tie peniaze mozem pouzit na vstup vsade okrem cashgames
..ja som sa odregistroval a tie peniaze mozem pouzit na vstup vsade okrem cashgames
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: co spravit
jo, unregister, ak chces mozes tie tournament dollars aj predat za normalne dolare, tusim za nejakych 97% ceny, takze za 215 dostanes 208 normalnych dolarov.
Ale ak hravas turnaje, tak si nechaj radsej tournament dollars ;)
Ale ak hravas turnaje, tak si nechaj radsej tournament dollars ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: mam to
Buschle, neviem aku vymenu myslel vlade, ale tournament dollars a normalne $ sa daju vymenim medzi hracmi 1/1... ja ti to kludne vymenim ak chces...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: mam to
no, uplne najlepsie je to vymenit tak ako hovori 7castle.
Ta moja moznost bola ak nemas nikoho takeho kto ti to vymeni, tak su stranky ktore sa tym zaoberaju, napr. tu http://www.liquidpoker.net/sell-P****Stars-tournament-dollars
Ta moja moznost bola ak nemas nikoho takeho kto ti to vymeni, tak su stranky ktore sa tym zaoberaju, napr. tu http://www.liquidpoker.net/sell-P****Stars-tournament-dollars
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
B**n
Nevite nahodou, zda takova moznost odregistrovani je i na Bwinu? Nedavno jsem tam vyhral nejakou kvalifikaci do turnaje za 100usd ale ten potom nemel stejne cas odehrat, takze mi to propadlo... pomuze v takovou chvili odregistrovani a daji i oni nejakou kompenzaci?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: .
Ja budem doma cca 18.15 az 19.15, potom idem hrat do Allinu... moj nick na PS je 7castle... musis mi napisat tiez svoj nick a presnu sumu, co chces vymenit, obaja musime zadat to iste...
Vies kde sa to robi? Nemam tu nainstalovane PS, ale lahko to najdes, je tam niekde ze vymena T$ za norm. $ niekde v Requests ci kde...
Vies kde sa to robi? Nemam tu nainstalovane PS, ale lahko to najdes, je tam niekde ze vymena T$ za norm. $ niekde v Requests ci kde...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.