Daju sa stahovat videa s CR?
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Daju sa stahovat videa s CR?
Nemam prachy zatial nato aby som si platil stale cardrunners.
Este som sa tam neregistroval tak chcem vyuzit ten ich 7dnovy trial pocas ktoreho by som si stiahol videa, ktore ma zaujimaju.
Je to mozne?
Pripadne ak by mi niekto stiahol iste videa a upol
ss pls
Este som sa tam neregistroval tak chcem vyuzit ten ich 7dnovy trial pocas ktoreho by som si stiahol videa, ktore ma zaujimaju.
Je to mozne?
Pripadne ak by mi niekto stiahol iste videa a upol
ss pls
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
Re: Daju sa stahovat videa s CR?
ak to funguje tak, ako pred rokom, videá sa budú dať stiahnuť. lenže sú chránené DRM a každé 2 týždne budeš musieť zadávať login a heslo, aby overilo či máš aktívny účet.
môžeš to spraviť tak, že prých 6 dní pozeráš vidká normálne v browseri a na 7. deň posťahuješ, čo chceš, použiješ ešte funkčný login a máš ďalšie 2 týždne.
nezabudni si to po tom týždni zrušiť, inak ti automaticky zoberú z účtu nejakých 200 či koľko a budeš mať platené členstvo. majú to aj v podmienkach
môžeš to spraviť tak, že prých 6 dní pozeráš vidká normálne v browseri a na 7. deň posťahuješ, čo chceš, použiješ ešte funkčný login a máš ďalšie 2 týždne.
nezabudni si to po tom týždni zrušiť, inak ti automaticky zoberú z účtu nejakých 200 či koľko a budeš mať platené členstvo. majú to aj v podmienkach
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
A nedaju sa nejak prekonvertovat tie videa alebo zaznamenat tak aby som ich mohol mat na stalo?
Trebarz ked vy dobri hraci robite svoje videa v tej Camtastii aby vam zobrazilo dianie na obrazovke.
Ze by som kukal to video z browsera, popritom pustil zaznam cez ten program alebo tak nejak.
Trebarz ked vy dobri hraci robite svoje videa v tej Camtastii aby vam zobrazilo dianie na obrazovke.
Ze by som kukal to video z browsera, popritom pustil zaznam cez ten program alebo tak nejak.
-
jj dá sa aj tak
lenže renderovanie takého 1 hod. videa môže trvať aj vyše 2 hodiny. ak teda nechceš mať videá, každé o veľkosti 3 GB..
lenže renderovanie takého 1 hod. videa môže trvať aj vyše 2 hodiny. ak teda nechceš mať videá, každé o veľkosti 3 GB..
-
Ako nato?
Potreboval by som nieco na styl: Getting videos from CR for dummies
Potreboval by som nieco na styl: Getting videos from CR for dummies
-
hodil by som si skor trial na deuces cracked (aj ked CR ma viac micro stakes obsahu asi), ak si este nemal, ziadne DRM
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
daju ja som to robil 2 mesiace dozadu na CR lebo mi koncil rocny pristup ktory stal tusim okol 300usd a videl som tak jedno-dve videa
usetrim ti cas kym najdes nieco co removeuje DRM prot. Ja som sa dlho nahladal lebo vsetko bolo len na itunes hudbu , alebo tie outputy robilo tak max 800x600 a ked bolo vo videu napriklad 6 stolov tak tam nebolo nic vidiet koli nizkemu rozliseniu. Je to na torrentoch, ale hodil som ti to na upnito lebo uz nemam link.
http://www.upnito.sk/subor/41798136770c ... d0a4d.html
davaj tam najvyssie outputy lebo pokrove videa maju velke rozlis. Videa potom aj tak maju len do 150mb.
usetrim ti cas kym najdes nieco co removeuje DRM prot. Ja som sa dlho nahladal lebo vsetko bolo len na itunes hudbu , alebo tie outputy robilo tak max 800x600 a ked bolo vo videu napriklad 6 stolov tak tam nebolo nic vidiet koli nizkemu rozliseniu. Je to na torrentoch, ale hodil som ti to na upnito lebo uz nemam link.
http://www.upnito.sk/subor/41798136770c ... d0a4d.html
davaj tam najvyssie outputy lebo pokrove videa maju velke rozlis. Videa potom aj tak maju len do 150mb.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
1886er napísal:nezabudni si to po tom týždni zrušiť, inak ti automaticky zoberú z účtu nejakých 200 či koľko a budeš mať platené členstvo. majú to aj v podmienkach
Co si nemam zabudnut zrusit?
Ako mi mozu zobrat peniaze ked na trial tam ziadne nedam?
-
s44vhl7l napísal:Co si nemam zabudnut zrusit?
subscription (nenapadá ma slovenské slovo na to)
Ako mi mozu zobrat peniaze ked na trial tam ziadne nedam?
poredtým ako ti dajú ten 7 dňový free trial tam musíš zadať číslo účtu, resp. číslo debetnej karty. oni si možno stiahnu pár centov, aby overili, či ten bankový účet naozaj existuje a či je tvoj
imo si najskôr poriadne prečítaj tie zmluvné podmienky. tam to všetko je
-
odporucam si lajknut ich stranku na fb/sledovat obcas ich stranku, kedze nedavno mali niekolkokrat "waive sign-up fee" akciu, ze si nemusel platit tych 100 dolarov pri pouziti casovo limitovaneho promo kodu
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.