Dane z vyhier
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Dane z vyhier
dik za link. musel som si to 3x prečítať, aby som z toho niečo pochopil
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Takze mozem byt kludne nezamestnany a vozit sa na BMW? (trosku prifarbujem samozrejme)
- Axif
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/2 krát
Axif napísal:Takze mozem byt kludne nezamestnany a vozit sa na BMW? (trosku prifarbujem samozrejme)
viacmenej ano jasne z toho clanku vyplyva, ze ty dan odvadzas uz v rakeu pre hernu, cize nevidim problem teda len jeden, mat penaze na BMW
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ondoko napísal:Axif napísal:Takze mozem byt kludne nezamestnany a vozit sa na BMW? (trosku prifarbujem samozrejme)
viacmenej ano jasne z toho clanku vyplyva, ze ty dan odvadzas uz v rakeu pre hernu, cize nevidim problem teda len jeden, mat penaze na BMW
Players in select countries are not required to pay taxes on their earnings from poker sites within the European Economic Area.
ahojte,
bude to snad takto: co ma headq v EU, to je super - ziadne dalsie dane, co nema headq v EU to je o inom.
PS ma headq na Isle of Man co asi nie je EU
FTP to mozno uz poriesil, to by malo znamenat, ze co EU obcan zarobi na FTP, z toho uz neodvadza dane, lebo to za neho robi FTP
pridam to aj tu, ako som to postol sem: [url]http://www.pokerportal.info/poker-diskusia/post188934.html#p188934
[/url]
Tvoius_Tatcotius napísal:joco66 napísal:v tom clanku o tom svedovi ma zaujala tato cast
- Kód: Vybrať všetko
It was there that the residing judge ruled that the Swedish poker player was correct in his assumption that he did not have to pay taxes on winnings off a poker site that was based in the Isle of Man. This was because the Isle of Man is considered part of the European Union and the taxes on his $80,000 windfall were therefore not taxable.
Isle of Man je castou EU toto mi nejak nesedi ale bolo by to fajn to by znamenalo ze nemusim platit dane z vyhier na P****Stars
este si urcite overim ci Isle of Man je v EU, ci nie, ale uz len kvoli mojmu vnutornemu pokoju. Vyzera to tak, ze to nie je sucast EU, teda ak mame verit, ze http://www.onlinepokerrooms.com/blog/eu-players-can-save-money-from-alternative-eu-poker-site/ si to poriadne overili.
Ale zas ta nosna cast clanku o FTP je pozitivna.
-
Tvoius_Tatcotius - Príspevky: 19
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.