dobry zahod?
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
dobry zahod?
Zdravim, dnes z rana som mal jednu dost zaujimavu handu a chcel by som vediet ci sa to dalo zahrat inak...
btw: zaciatocnik asi niesom, ale inu temu som na to nenasiel...
SnG DT 5$+0.5$ 10 players
Blindy 100/50
hracov v hre - 6 (bubble) stacky - 5300/4700/ja - 2100/900/900/1100
bol som na BB hrac pred SB (5300) call, ja check s
FLOP:
hovoril som prvy, cize som si skusil prieskumaka 200 (hraca som predtym videl na pomerne lahsom flope zahrat iba na par deviatok cize bol ochotny callovat najvyssi par...) pripadne mal flush, ktory sa bal raisovat, alebo to slowplayoval...
on Call 200
turn:
cize ja fullhause a CB 200 on call ... myslel som, ze ho uz mam na lopate ale .... river....
River:
no... takze ja znova CB 200 s tusenim, ze calloval krala a on raise 1000 a ja samozrejme fold...
dalo sa to zahrat inak? rozmyslal som nad all inom na turne, avsak na turne som ho mal na lopate
btw: zaciatocnik asi niesom, ale inu temu som na to nenasiel...
SnG DT 5$+0.5$ 10 players
Blindy 100/50
hracov v hre - 6 (bubble) stacky - 5300/4700/ja - 2100/900/900/1100
bol som na BB hrac pred SB (5300) call, ja check s
FLOP:
hovoril som prvy, cize som si skusil prieskumaka 200 (hraca som predtym videl na pomerne lahsom flope zahrat iba na par deviatok cize bol ochotny callovat najvyssi par...) pripadne mal flush, ktory sa bal raisovat, alebo to slowplayoval...
on Call 200
turn:
cize ja fullhause a CB 200 on call ... myslel som, ze ho uz mam na lopate ale .... river....
River:
no... takze ja znova CB 200 s tusenim, ze calloval krala a on raise 1000 a ja samozrejme fold...
dalo sa to zahrat inak? rozmyslal som nad all inom na turne, avsak na turne som ho mal na lopate
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
Re: dobry zahod?
taketo prispevky mozes davat do casti pokrove partie a tam sa k tomu ludia vyjadria....myslim ze je tu aj spraveny aj thread s nazvom babo rad alebo nieco take.......
.... dobre zahodenie....su tam dvaja lúzri s 900 stackom a ako poznam P*R hracov tak su na tychto leveloch dost slabi a myslim ze to v pohode uhras do itm bez zbytocneho riskovania.......
teba som si tam uz viackrat vsimol a vyzeras byt solidny hrac.........minule sme polu hrali na stole.......mam nick malymato - vypadol som na 6.mieste s 88 proti 33....ak si pamatas......
.... dobre zahodenie....su tam dvaja lúzri s 900 stackom a ako poznam P*R hracov tak su na tychto leveloch dost slabi a myslim ze to v pohode uhras do itm bez zbytocneho riskovania.......
teba som si tam uz viackrat vsimol a vyzeras byt solidny hrac.........minule sme polu hrali na stole.......mam nick malymato - vypadol som na 6.mieste s 88 proti 33....ak si pamatas......
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
taketo prispevky mozes davat do casti pokrove partie a tam sa k tomu ludia vyjadria....myslim ze je tu aj spraveny aj thread s nazvom babo rad alebo nieco take.......
myslim ze je lepsie postovat handy takto, teda kazdu samostatne a priamo do fora, ked sa to hadze do jednej temy je to neprehladne
co sa tyka handy, tak by som betoval viac na turne pre pripad ze taha na flush s jednym clubom lebo ak by netrafil na riveri tak uz z neho vela nedostanes
river blockbet mi pride celkom ok ak sa neobavas ze super tak slaby bet na riveri bluffraisne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
mato vsimol som si ta, som ti chcel aj pisat do chatu, len mam tam ban do 29. )) som na bubble napisal do chatu "call" ked isiel ST all in a nedosahoval ani moj BB ale mal som na ruke prdy...
ten stol som uhral, ten isty hrac dorovnal ST all in s QQ ST ukazal KQ ...
inac co sa tyka fishiek na P*R, tak je pravda, ze to co calluju niektori aj na 20$ SnG je na smiech... ale na zaplakanie je, ze co dokaze P*R vycarovat tymto fishkam na turne a riveri ... preto aj teraz hram "len" 5$, lebo po seriach bad beatov ked napr. moj par es po flope dorovna 94 s jednou 9 na stole a turn a river 44 chore...
ale aj to patri k pokru
ten stol som uhral, ten isty hrac dorovnal ST all in s QQ ST ukazal KQ ...
inac co sa tyka fishiek na P*R, tak je pravda, ze to co calluju niektori aj na 20$ SnG je na smiech... ale na zaplakanie je, ze co dokaze P*R vycarovat tymto fishkam na turne a riveri ... preto aj teraz hram "len" 5$, lebo po seriach bad beatov ked napr. moj par es po flope dorovna 94 s jednou 9 na stole a turn a river 44 chore...
ale aj to patri k pokru
- marcoo12snv
marcoo12snv napísal:..lebo po seriach bad beatov ked napr. moj par es po flope dorovna 94 s jednou 9 na stole a turn a river 44 chore..ale aj to patri k pokru
to by si mal vyssi FH
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
par es, nie set, sekol som sa
- marcoo12snv
yegon napísal:myslim ze je lepsie postovat handy takto, teda kazdu samostatne a priamo do fora
.....ja sa tomu nebranim ale na niektorych strankach som prave za taketo veci dostal po usiach......
.....potom sa opdstanenie sekcie "pokrove partie" trochu znizuje.......
....ozaj a ten thread "babo rad" je univerzalny pre kazdeho alebo si ho niekto vytvoril pre seba???
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
jasne ze univerzalny
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.