flush-split ?
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
flush-split ?
caute, mam jeden taky dotaz..
mozno to bude zniet primitivne,ale s kamosom sme sa vcera povadili kvoli tomu..
Je taka situacia.. jeden hrac, ma na ruke 39 v spadeoch, druhy hrac ma na ruke 49 v spadeoch.
Na board pride A K 5 vsetko spades a turn,river nepodstatne karty. chcem sa vas spytat, ako sa riesi tato situacia - ci je to split, alebo vyhrava vyssi flush?? popripade nejaky odkaz na to ,ja si myslim,ze vyhrava najvyssi flush,no kamos mi tvrdil,ze aj vo vegas v BA mu to splitovali.. tak ako to teda je? diky :)
mozno to bude zniet primitivne,ale s kamosom sme sa vcera povadili kvoli tomu..
Je taka situacia.. jeden hrac, ma na ruke 39 v spadeoch, druhy hrac ma na ruke 49 v spadeoch.
Na board pride A K 5 vsetko spades a turn,river nepodstatne karty. chcem sa vas spytat, ako sa riesi tato situacia - ci je to split, alebo vyhrava vyssi flush?? popripade nejaky odkaz na to ,ja si myslim,ze vyhrava najvyssi flush,no kamos mi tvrdil,ze aj vo vegas v BA mu to splitovali.. tak ako to teda je? diky :)
- widish
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: flush-split ?
hehe, to mate dobry balicek s dvoma 9s :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: omg
keso a vedel by si najst na to odkaz aby som mu to mohol nejako dokazat? diky
- widish
Re: Re: Re: omg
http://www.pokerportal.info/poker-kalkulacka/
..nahod tam karty a flop a daj vypocitat
..btw, co ste robili s takym trashom obaja v hre ? ;)
..nahod tam karty a flop a daj vypocitat
..btw, co ste robili s takym trashom obaja v hre ? ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: omg
ja som bol mimo hry, jeden bol na BB a druhy tusim SB , uz si to moc dobre nepamatam a je mozne ,ze tie karty boli ine jedna sa mi hlavne o to,co a ako sak chapes :D
najlepsie na tom je,ze sme sa o tom zacali hadat uz na zaciatku a potom sa to fakt stalo :D splitovali to ,lebo nevedeli a priznam sa , na pochybach som bol aj ja ,aj ked sa mi to nezdalo..
najlepsie na tom je,ze sme sa o tom zacali hadat uz na zaciatku a potom sa to fakt stalo :D splitovali to ,lebo nevedeli a priznam sa , na pochybach som bol aj ja ,aj ked sa mi to nezdalo..
- widish
Re: xx
to vieš no, oni to hrali možno s dvomi balíkmi kariet, tak ako žolík : ))
- chris_ambri
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.