holdem manager
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: holdem manager
treba stiahnut cez oficialnu stranku, registrovat sa. ked spustis trial, bude od teba pytat email a heslo, na ktore si sa registroval. (z podobnych stranok ako si tahal si stiahnes akurat tak dobreho trojana)
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
práve to pozerám na holdem manager stránke a aký je rozdiel medzi tým čo stojí 100$ a tým čo je free? hrávam okolo 2,5K až 3K SNG F50 mesačne tak by som to potreboval na stálo a nie len nejakú niekolkodňovú verziu..
- romo56
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
verzia za 60 dolarov funguje s turnajmi s buyinom do 22 dolarov a cash game do NL50
free je akurat tak 30-dnovy trial
free je akurat tak 30-dnovy trial
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
aha, jasné, ja hrávam aktuálne 30$ F50 a plánujem ísť aj vyššie takže 60$ verzia by mi bola k ničomu
- romo56
Mne sa viac páči PT4, zdá sa mi, že je s ním menej problémov ako s HM2.
- JURAJ001
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 20 krát/2 krát
JURAJ001 napísal:Mne sa viac páči PT4, zdá sa mi, že je s ním menej problémov ako s HM2.
no, to nepoznám, pár ludí mi hovorilo aby som začal používať HEM2 lebo som už hrám 30$ F50 a že mi to pomože zlepšiť svoju hru..
- romo56
teraz som si to originál kúpil z HEM stránky 100$ mi už odišlo a teraz ako? budem si to mocť nejako stiahnuť alebo mi dajú dajú sériové číslo k free verzií? ospravedlnujem sa za možno hlúpe otázky, ale nevyznám sa v tom
- romo56
romo56 napísal:teraz som si to originál kúpil z HEM stránky 100$ mi už odišlo a teraz ako? budem si to mocť nejako stiahnuť alebo mi dajú dajú sériové číslo k free verzií? ospravedlnujem sa za možno hlúpe otázky, ale nevyznám sa v tom
check your email.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
už mi to prišlo mailom, lebo ked som to dal že kúpiť tak mi napísali že nejaká podozrivá platba, tak som im ešte raz poslal číslo karty a adresu a už mi poslali sériové číslo, dúfam že to pojde
- romo56
Zdravím Vás, nedávno som si kúpil HEM2 a jeden kamoš mi to celkom vysvetlil tak pohode.. Lenže teraz neviem aká staty si mám ponastavovať, hrávam F50, tak by som požiadal hráčov, čo hrávajú tento istý formát, o nejaké rady, prípadne aký staty majú oni, za ochotu ďakujem
- romo56
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.