kasina ako na to?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

kasina ako na to?

Odoslaťod martin8989 07 Apr 2016 18:51

caute dnes som sa bol prihlasit v jednem kasine poker uz hravam nejaku dobu ale len cez net ako to prosim vas funguje napr turnaj

buy-in 23+3 12000 srtating pack 25min lvl neviem vlastne ten financny zaklôad kolko mam dat na zetony a tak

Za odpovede dakujem
martin8989

Založený: Apr 2016
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: kasina ako na to?

Odoslaťod ryldill 08 Apr 2016 09:28

buy-in 23+3 12000 srtating pack 25min lvl neviem vlastne ten financny zaklôad kolko mam dat na zetony a tak

Ahoj, rad pomozem len si niesom isty ci som pochopil co sa vlastne pytas... Z toho co pises mi vychadza ze mas zaplatit vstupne 26 eur (23+3) a dostanes 12000 zetonov na hru.

Ci chces vediet nejaky proces ako to funguje po prichode do kasina a pod.?
ryldill

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Re: kasina ako na to?

Odoslaťod ancadlanovka 08 Apr 2016 09:40

martin8989 napísal:caute dnes som sa bol prihlasit v jednem kasine poker uz hravam nejaku dobu ale len cez net ako to prosim vas funguje napr turnaj

Za odpovede dakujem

No základ je mať finančný základ . Ak ten nemaš na žetony nemôžeš dať uplne nič , ani byi-in ani all-in . Akurát tak čau-in .Ak hrávaš poker na nete funguje presne tak jak fotbal na nete , turnaj vyhrava najšťastnejší , čo mu dojdu dobré karty furt a tebe furt ništ. Posledný čo budeš asi furt ty nedostane ani na masný chleba . Tak si to radšej poradne rozmysli , či máš mať volade poradny zaklad a daš to tam ,alebo šecko prehraš na pokerovy aj gate ..... :fish:
ancadlanovka

Založený: Apr 2016
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!