kde se vám hraje nejlíp?
kde se vám hraje nejlíp?
Ahojte, rád bych se s Vámi podělil o subjektivní poznatky při objektivnosti hraní na jednotlivých hernách :o) Já osobně hraju rád sit & go turnaje... mám stáhnutých 14 heren, kde pravidelně tyto turnaje hrávám a mám pocit, že jednoznačně "nejspravedlněji", v porovnání s live hrou, dopadá P****Stars, snad jediná herna, kde mi nepřipadá, že třeba při all inech nepadají naprosto nesmyslné karty při turnu a riveru... ale možná je to dáno i tím, že i přes to, že minimální počet hráčů bývá oproti jiným hernám 18, tak tam z 90% končím na placených pozicích, oproti ostatním hernám
- zodiac
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
...
ja ti poviem takto,,ze v 80 percentach ked som isiel ALL IN na bwine a mal som lepsiu ruku som prehral,,vzdy zazracny turn a river urobili zazrak...takze B**n total shit herna pre mna,,ani tam uz nepachnem,,,pre mna top P****Stars a Expekt mam tiez rad...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
u mna je to
1. FTP 2.PS 3. Party 4. Paradise
zdlhodobeho hladiska som ani v jednej herni nemal pocit ze ma okrada.. ked som hral zle prehraval som , ked som hral dobre vyhraval som.
Osobne sa radsej distancujem od herni kde hraje okolo 5K hracov ,
zdlhodobeho hladiska som ani v jednej herni nemal pocit ze ma okrada.. ked som hral zle prehraval som , ked som hral dobre vyhraval som.
Osobne sa radsej distancujem od herni kde hraje okolo 5K hracov ,
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Zodiac
Mozes mi pls vysvetlit tuto vetu?
"ale možná je to dáno i tím, že i přes to, že minimální počet hráčů bývá oproti jiným hernám 18, tak tam z 90% končím na placených pozicích, oproti ostatním hernám"
Kde je min 18 hracov? PS ci inde? Kde koncis na 90% ITM?
"ale možná je to dáno i tím, že i přes to, že minimální počet hráčů bývá oproti jiným hernám 18, tak tam z 90% končím na placených pozicích, oproti ostatním hernám"
Kde je min 18 hracov? PS ci inde? Kde koncis na 90% ITM?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Zodiac
7castle: máš pravdu, moje blbost, zase píšu posilněn... ano, myslel jsem PS, kde hrávám SnG... ale ne 1-table, ale MT (2 stolové)... samozřejmě, i tam se dá hrát stůl pro devět... mno, ted budu asi vypadat blbě, ale v této herně mám za to, že jednostolový SnG nemají a až ted, po tvém příspěvku, a porádném náhledu do herny, jsem si všim, že jsem vůl.. a to ji používám skoro rok...
- zodiac
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nesmyslné karty při turnu a riveru
myslis ked si allin a na turne pride karta ako jahodova 11-tka, cierny peter alebo zolik? To by aj mna nastvalo :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.