nechápem

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: nechápem

Odoslaťod nrbanz 12 Nov 2014 15:35

erikgerhat napísal:dobre ................. ras za týžden v pohode ale ja to vidím každý deň a to ani nehrám celé dni :D

ja som to ale hral cele dni a zarezavalo ma to furt a stále , kukni moje postnute ruky na zelenom webe na hlavnej stranke , kuknií a povedz , že čo som tam s tým mal jak vyhrať........... :wall: :wall: :wall:
nrbanz

Založený: Sep 2012
Poďakoval/li: 16 krát/11 krát

Odoslaťod AlfaZz 12 Nov 2014 15:58

V posledných mesiachoch som takmer každý týždeň na live turnajoch a musím povedať, že to čo sa deje na online, deje sa aj live. Len pri tak enormnom počte hráčov, ako hrajú na Starse a pri oveľa väčšom počte rúk počas levelov, je to viac viditeľné. Esá na river, to je každý druhý spot v live turnajoch a dokonca som zažil live dve hodiny, kedy nedokázali hráči s vysokými pármi poraziť 20% handy súperov. Videl som situácie, kedy opatrní hráči čakali na KK a AA a nakojniec keď to poslali obaja naraz s KK AA, dostali call od chipleadera s 3-6 za milión BB a board vytočil 66x6x. Možno treba trochu zmeniť štýl hry, rozšíriť range a viac sledovať súperov a nie vždy čakať na prémiové karty. (ono sa to ľahko píše, ale aj ja mám s tým veľký problém :oops: )

Ja som na Starse tiež v posledných dňoch skôr suckovaný, ako naopak. Na MicroMillionoch som už päť krát padol na bubline s TOP handami a raz ma dokonca suckla 1 outa na river. Pred nejakým časom som však dal behom jedného týždňa 5 finálových stolov na low buy in turnajoch (dva som vyhral - skôr uluckoval :oops: ), takže je to vrtkavé.

Inak doporučujem na Staroch hrať turnaje nie v príliš rozšírených pokrových variantoch ako Omaha, Omaha H/L, Studové hry a Mixed hry ... Tu je ďaleko menšie pole hráčov a celkom fajn garancie. Pre holdemových hráčov je pri low buyinoch dosť nehratelńe pole hráčov a je to vždy viac o šťastí.

Držím palce :gl:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Ceasears 12 Nov 2014 22:24

:lol2:
Keď mi ficoovca povie, vol Fica, lebo je najlepsi a najcestnejsi clovek na svete, mam mu verit?
Chlapi, už sa spamatajte :) Aj za F****Tilt Ste davali ruky a vsetko do ohna a ako to dopadlo?
A pochybujem, ze niekto z diskutujucich osobne pozna majitelov PS. Jasne, kontrolne organy by im nedovolili "kradnut" ani tie nase Ficovi, kupovat CT-cka a vsetko statne rozpredavat...Ale v novom case :D som cital, ze sa to deje ;)
j**** poker, nájdite si frajerky!
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod dredd73 12 Nov 2014 22:56

duklaak napísal:Tak to v takej situacii by som si asi rovno hodil maslu - to som este nevidel!

Najhorsie podla mna je, ked mam hornika s dolnikom, z prvych troch kariet trafim najvyssi par (top par), ale moj super ma vzdy ten par s lepsim kickerom.

S tym hornikom a dolnikom si to zabil :lol2:
dredd73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 6 krát/3 krát

Odoslaťod erikgerhat 12 Nov 2014 23:02

dredd73 napísal:
duklaak napísal:Tak to v takej situacii by som si asi rovno hodil maslu - to som este nevidel!

Najhorsie podla mna je, ked mam hornika s dolnikom, z prvych troch kariet trafim najvyssi par (top par), ale moj super ma vzdy ten par s lepsim kickerom.

S tym hornikom a dolnikom si to zabil :lol2:

ha ha hornik dolnik :D no tak ,,pro,, rada musis hrat hornika a dolnika len s top kickerom :DD
erikgerhat

Založený: Júl 2014
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod 1886er 12 Nov 2014 23:10

Ceasears napísal:Aj za F****Tilt Ste davali ruky a vsetko do ohna a ako to dopadlo?

toto je trochu strela mimo. vlastne celý post, ale toto asi najviac. blbosť. o FTP sa kedy vážnejšie hovorilo a dokázalo, že bol rigged? problém s FTP bol úplne iný ako RNG.

lol hornik dolnik :D
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod Magnus 13 Nov 2014 07:26

Hornik, dolnik - mariasisti by vas pozabijali, ze si robite srandu :D
Zovseobecnena teorema je jasna: kde su peniaze, su vzdy podvodnici. Nech mi niekto povie jediny priklad oblasti, kde to tak nie je...
Poker nevynimajuc. S mocou prichadza tuzba po este vacsej moci a este vacsom majetku. Predstavte si, ze sedite na obrovskom baliku penazi ako majitel PS. Moze si existovat dozorna, kontrolna a neviem aka rada, ak mate peniaze, mate vsetko pokryte. Ved ked to funguje v politike, biznise, sporte, kulture, mediach, tak preco by to nefungovalo v hazarde? Vid stavkovacie mafie - vidime len spicku ladovca, kolko z tych stovak zapasov denne su ozaj ciste? Otazka: kolko z tych milionov ruk rozdanych v akejkolvek herni su cista nahoda? A kolko z tych ruk su vysledkom genialneho algoritmu? Je to nedokazatelna vec, mozu prebiehat burlive diskusie, jedni hovoria:rigged, druhi hovoria: standard play, ale nikto nikdy nedokaze opak tomu druhemu.
Peniaze, peniaze, peniaze.....stastie je inde :shock:

Za tento príspevok od Magnus poďakovali - 2:
Luhar, nrbanz
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod 1886er 13 Nov 2014 09:22

podľa teba, je to rigged pre slabých či dobrých hráčov? ktorí z nich sú zvýhodňovaní a ktorí znevýhodňovaní? a prečo?
dúfam, že sa nevyhneš odpovedi, lebo toto by mala byť pre teba úplne easy otázka :)

teraz to funguje tak, že solid hráči vyhrávajú peniaze a suckeri depositujú. strašne nespravodlivé :D
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod palo1973 13 Nov 2014 11:54

ja ked nemam hornika s dolnikom v rovnakom kabate(suited) tak to pred zlyhanim(flop) zahodim
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 13 Nov 2014 12:45

stastni cechacikovia
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!