RichardJanac napísal:naozaj to pôjde??? a nevadí, že má jedna domácnosť dva herné účty v online herni??? na tom istom PC???
Pojde to, ale samozrejme si musis zvolit inu hernu ako na ktorej hrane + ofc iny OP atd.
RichardJanac napísal:naozaj to pôjde??? a nevadí, že má jedna domácnosť dva herné účty v online herni??? na tom istom PC???
poldinhoo napísal:chlpo ja som mal 2 ucty na F****Tilt, na jednu adresu, ja aj brat
Chlpo1989 napísal:poldinhoo napísal:chlpo ja som mal 2 ucty na F****Tilt, na jednu adresu, ja aj brat
No ked mas taketo skusenosti, tak potom je to okej Aj si predtym pisal maila?
RichardJanac napísal:http://img15.imageshack.us/f/grafdq.jpg
Porsim Vas, vedel by niekto vyhodnotit tento graf? Niekto v teme zdatny?
A este by som sa chcel opytat, pise sa tam RAKE? Dostanem rakeback? ked som prvotny kapital dostal od pokerstrategy?
Ano rakeback by si mal dostat ak si hral na sajte, ktora rakeback umoznuje.
Tie staty su dost divoke. Strasne vela callujes a velmi malo raisujes. Optimalne staty su okolo VPIP=25/PFR=17.
Dalsia vec su limity. Aby si hned vsetko neprehral, mal by si hrat optimalne s 15 - 20 BI na dany level, pretoze variancia je mrcha a lahko sa moze stat, ze prehras 3 velke ruky po sebe a ani za to nemozes
RichardJanac napísal:Ano rakeback by si mal dostat ak si hral na sajte, ktora rakeback umoznuje.
Nerozumiem tejto odpovedi. A ked som ho este nedostal? je niekde chyba?
RichardJanac napísal:Pa***Poker - Od 28. Decembra
Keby nezadam na Pokerstrategy ten kod tak by som nedostal ani freecapital myslim
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.