NL10-prechod na vyssi limit
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: NL10-prechod na vyssi limit
Ja si myslim ze pouzivat nejaky 50 alebo 100BI BM pri micro stakes je blbost podla mna by si sa mal cim najskor dostat na stakes aspom kde sa daju aj nejake peniaze vyhrat NL50+ ( tym nehovorim ze nizsie sa nedaju) ...30BI je OK ak sa chces cim najrychlejsie dostat vyssie tak idealne je hlavne casto nevyberat, nechavat v herni RB a masstablit ABC nitty hru (na to je ale lepsie viac BI) aj tak sa tam nehra normalny poker tak to je podla mna zbytocne sa tam nejak zdrziavat ... ja by som isiel urcite ked dosiahnem 30BI na vyssi limit teraz ... ja som zacinal na NL10 a hraval som tak 12 stolov co bolo pre mna masstablenie v tej dobe daval som okolo 100k hands a aj s RB som si kludne zarobil aj 1k us ale robil som chybu s tym vyberanim ,vzdy som si vybral a ostal na rovnakom limite a hral ak by som to nerobil stupal by som urcite rychlejsie idealne je samozrejme mat aj nieco v zalohe nato tiez nezabudaj
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
mino_o napísal:S44vhl7l hlavne by si si mal z RB zaplatit doucovanie gramatiky.
Niesom ucitel ani kancelarska krysa. Gramatika nieje zmyslom mojho zivota.
Mozno tu na tom par ludom ako tebe zalezi. Mne nie.
Ja osobne ju nikdy poriadne nevyuzijem a nemienim sa ju ucit.
Vsetci sa chceme naucit poker. Toto je forum o hre poker....... Drz sa temy.
Viem bije ti to do oci ale.... http://www.youtube.com/watch?v=YCt2EPaO51Y
Rocky napísal:30BI je OK ak sa chces cim najrychlejsie dostat vyssie tak idealne je hlavne casto nevyberat, nechavat v herni RB....robil som chybu s tym vyberanim...... ,vzdy som si vybral a ostal na rovnakom limite a hral ak by som to nerobil stupal by som urcite rychlejsie idealne je samozrejme mat aj nieco v zalohe nato tiez nezabudaj
Ver mi ze nic nevyberam. Setrim si a kazdy mesiac si s vyplaty poslem nieco na money bookers.
Ked sa naucim to NL2 aspon konstantne porazat, urcite sa pohnem vyssie.
Rozhodne nejdem vyssie robit tie iste chyby aby ma stali viac penazi
Ale som lama, priznam si to. Robim vela chyb. Viz moj graf na NL2:
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
crank139 napísal:zdar presiel som vcera z NL5 na NL10 a zatial co tu hram narazam na hracov ktori raisuju s kroychkolvek miest s hocijakou range rozne sialene stavky a nedari sa mi tu zatial, je to normalne ze sa tu hra taka hra alebo som narazil nahodou len teraz na takych hracov? co by ste mi radili pri hrach na tychto limitoch? ako mam hrat? hrat si dalej svoju hru alebo prisposobit sa hracom co tu hraju?zatial tomu neviem prist nejako na chut
hram 6-max
ked mas pocit, ze hraci hraju na tvojich stakes loose, zuz range a tahaj value ked hitnes..majorita hracov na tychto stakes ta nedokaze exploitovat ani ked mas totalne nevybalancovanu beting range
prip. sprav 20-30min komentovane video 1-2 stoly, kde sa snaz vysvetlovat preco robis, to co robis a urcite ti bude vediet niekto poradit a najst leaky
gl
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
To s tým videom ako píše Horsey je myslím celkom fajn nápad, ak by si ho aj nakomentoval, čo prečo robíš. Ak by si ho chcel urobiť a potreboval by si pomôcť, tak ti s tým pomôžem...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
s44vhl7l napísal:Ja osobne ju nikdy poriadne nevyuzijem
A keď píšeš na toto fórum, tak robíš čo?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:A keď píšeš na toto fórum, tak robíš čo?
Ach Tome...
Ale citat sa to po mne da.
Aj pochopit o co ide.
Niesom predsa autor romanov alebo pisatel clankov.
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
Nechcel som sa zapojit ale neda mi to...myslim si, ze spravna gramatika patri k vseobecnej inteligencii a jej uroven zvladnutia o cloveku dost vypoveda
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ked tu uz je taka tema ja sa chystam v nedelu na NL50 z NL25 na PS, kto ma nejake postrehy medzi tymito dvoma limitmi ?
chystam sa obetovat 10 BI potom by som zliezol naspat, snad to nebude treba tak wish me a
BR = 60 BI
chystam sa obetovat 10 BI potom by som zliezol naspat, snad to nebude treba tak wish me a
BR = 60 BI
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
s44vhl7l napísal:Ver mi ze nic nevyberam. Setrim si a kazdy mesiac si s vyplaty poslem nieco na money bookers.
Ked sa naucim to NL2 aspon konstantne porazat, urcite sa pohnem vyssie.
Rozhodne nejdem vyssie robit tie iste chyby aby ma stali viac penazi
Toto je dobry pristup Zaklady sa daju naucit aj na NL2 a hlavne to ucenie nie je moc drahe. Agresivnejsi BRM moze byt v pohode, ale len v pripade kedy svoje stakes porazas so slusnou winrate, pre BE hraca/marginal winnera to moze byt dost nebezpecne/frustrujuce. Myslim, ze ked sa naucis nejako solidne porazat tu NL2 tak potom nebude problem sa posunut o par limitov vyssie v relativne kratkom case. Treba si hlavne najst nejake zmysluplne studijne materialy pre microstakes a postupne sa to nejako naucit
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
zacal by som Ryan Fee 6max knizkou je to uz sice prehistoric ale na nl2 viac nez dost a da to predstavu,kde je sever ak si matne spominam tusim to niekde bolo aj prelozene ..(?!)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostí.