Non Showdown ciara
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Non Showdown ciara
Ahojte,
kedze som v hrani nedosahoval vysledkov, s kt. som bol spokojny, znacne som zmenil sposob hry a teraz som spokojny. Ciary net won a all in EV idu pekne hore, ale nejak ma prekvapila aj non showdown ciara. Ked som si nainstaloval HM2 pozeral som video, kde typek analyzoval hru a ukazoval graf, kde showdown isla hore a non showdown dole a hovoril, ze takto vyzera dobry graf...U mna isla doteraz dole, obcas rovno ale teraz aj tato ide hore, obcas rovno a potom zas hore...
Co z tej ciary vyplyva ?
Za odpovede vopred dakujem
kedze som v hrani nedosahoval vysledkov, s kt. som bol spokojny, znacne som zmenil sposob hry a teraz som spokojny. Ciary net won a all in EV idu pekne hore, ale nejak ma prekvapila aj non showdown ciara. Ked som si nainstaloval HM2 pozeral som video, kde typek analyzoval hru a ukazoval graf, kde showdown isla hore a non showdown dole a hovoril, ze takto vyzera dobry graf...U mna isla doteraz dole, obcas rovno ale teraz aj tato ide hore, obcas rovno a potom zas hore...
Co z tej ciary vyplyva ?
Za odpovede vopred dakujem
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Re: Non Showdown ciara
non showdown ciara su len poty, s ktorymi si sa nedostal do showdownu. sama o sebe ale nehovori takmer nic. na micros je u regov typickejsia skor klesajuca non showdown line, keďže ľudia neradi foldujú. Zalezi, aku mas vzorku, ak ti stúpa len pár stovák rúk, nič to neznamená, obzvlášť ak vyhrávaš v showdownoch. Ak by si mal na vyššej vzorke (10k+) výrazne stúpajúcu non showdown line a naopak klesajúcu showdown, na microstakes by to mohlo znamenať, že sa príliš snažíš vytláčat ľudí z potov a/alebo zle value-betuješ.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:non showdown ciara su len poty, s ktorymi si sa nedostal do showdownu. sama o sebe ale nehovori takmer nic. na micros je u regov typickejsia skor klesajuca non showdown line, keďže ľudia neradi foldujú. Zalezi, aku mas vzorku, ak ti stúpa len pár stovák rúk, nič to neznamená, obzvlášť ak vyhrávaš v showdownoch. Ak by si mal na vyššej vzorke (10k+) výrazne stúpajúcu non showdown line a naopak klesajúcu showdown, na microstakes by to mohlo znamenať, že sa príliš snažíš vytláčat ľudí z potov a/alebo zle value-betuješ.
Je to cca 4k hands a showdown ciara je nad non showdown ciarou
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
vygoogli si diskusiu "the red line myth", tam to najdes pekne popisane
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Fungovanie red line som popisoval dávnejšie v diskusii tu, možno ti to pomôže:
post170137.html#p170137
post170137.html#p170137
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.