Odstranenie pokroveho konta?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Odstranenie pokroveho konta?

Odoslaťod Axif 20 Sep 2012 14:11

Zdravim,

chcel by som si vymazat ucet v pokrovej herni a zaujimalo by ma ci je mozne si ho opatovne otvorit s rovnakymi osobnymi udajmi?

Budem uprimny -> registroval som sa do drvivej vacsiny herni, ked som bol mlady a sprosty a prisiel som o kopec vyhod, ktore by som ziskal registraciou napr. cez PokerPortal..
Takze tak.

Viete mi pomoct?

Mate s tymto skusenosti?
Axif

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 5 krát/2 krát

Re: Odstranenie pokroveho konta?

Odoslaťod skJacob 20 Sep 2012 14:23

Napíš na priamo na podpory tých stránok.

Skúsenosti s tým nemám, ale na starom Full Tilte sa vraj dalo vybaviť rakeback aj dodatočne, takže sa môže niečo podariť.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod nabokow 20 Sep 2012 14:25

nemyslim si, ze nieco take je mozne.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod A_Rimmer 20 Sep 2012 15:11

Axif napísal:...

Nic take nie je mozne. Ani to vymazanie uctu nebude take jednoduche, myslim, ze ani to sa neda vo vacsine herni.

Na Fulltilte to naozaj islo, ale to bola nejaka vynimka z mne neznameho dovodu. Ked uz mas ucty v herniach, nic s tym nespravis.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod palio07 20 Sep 2012 15:15

Na hernach siete Boss media to je mozne . Staci napisat na support . Dokonca aj na online support a v priebehu par minut to mas vybavene :good:
palio07

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod AlfaZz 20 Sep 2012 16:32

Na Boss Media to naozaj ide, ale bacha. Nie zrušiť, ale zmraziť. A ty ak si založíš nové konto a náhodne (pri depozitoch, či výberoch) ťa preveria a zistia, že si tá istá osoba, môžu ti zrušiť účet a "skomfiškovať" peniaze. Nikde inde som za zatiaľ s touto možnosťou nestretol. A čo sa týka výhod, tak treba sledovať Promo akcie a využiť čo sa dá.

btw: Skús kontaktovať priamo náš (support@pokerportal.sk) a tam ti určite poradia ako získať výhody a rakeback, ktorý by ti mohol vyhovovať.
Naposledy upravil AlfaZz dňa 21 Sep 2012 06:50, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od AlfaZz poďakovali :
Axif
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Axif 20 Sep 2012 18:45

Vdaka borci, vyskusam teda to, co ste mi poradili a ak to nevyjde, tak si budem musiet poradit aj bez specialnych bonusov :pokerface:
Axif

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 5 krát/2 krát

Odoslaťod johnaz.sk 20 Sep 2012 19:29

ahoj, dlhsie som hraval na Pa***Poker.. raz som si spomenul, ze som si tam este ako student spravil account. Tak som ich urychlene kontaktoval, ze nech ten moj stary ignoruju, nech nemam problemy. Ich odpoved bola, ze ten stary account kvoli neaktivite davno samy zmazali zo svojej databazy.

takze sanca tu je, mozno ak sa vhodne popytas, budes mat stastie :gl:
johnaz.sk

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Stanley VII 20 Sep 2012 20:49

Ak máš záujem o nejakú konkrétnu herňu, napíš mi a uvidíme, čo sa s tým dá robiť, v niektorých herniach to ide, niektoré sú zase v sieti a je možné vybaviť dobré podmienky na inej herni rovnakej siete (herne v nich zdieľajú software aj hráčov, takže je viacmenej jedno na ktorej z nich hráš, aj keď to môže byť rôzne na rôznych sieťach).

Napíš mi súkromnú správu alebo rovno na mail stanley@pokerportal.sk a kukneme nato ;)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!