Odstranenie pokroveho konta?
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Odstranenie pokroveho konta?
Zdravim,
chcel by som si vymazat ucet v pokrovej herni a zaujimalo by ma ci je mozne si ho opatovne otvorit s rovnakymi osobnymi udajmi?
Budem uprimny -> registroval som sa do drvivej vacsiny herni, ked som bol mlady a sprosty a prisiel som o kopec vyhod, ktore by som ziskal registraciou napr. cez PokerPortal..
Takze tak.
Viete mi pomoct?
Mate s tymto skusenosti?
chcel by som si vymazat ucet v pokrovej herni a zaujimalo by ma ci je mozne si ho opatovne otvorit s rovnakymi osobnymi udajmi?
Budem uprimny -> registroval som sa do drvivej vacsiny herni, ked som bol mlady a sprosty a prisiel som o kopec vyhod, ktore by som ziskal registraciou napr. cez PokerPortal..
Takze tak.
Viete mi pomoct?
Mate s tymto skusenosti?
- Axif
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/2 krát
Re: Odstranenie pokroveho konta?
Napíš na priamo na podpory tých stránok.
Skúsenosti s tým nemám, ale na starom Full Tilte sa vraj dalo vybaviť rakeback aj dodatočne, takže sa môže niečo podariť.
Skúsenosti s tým nemám, ale na starom Full Tilte sa vraj dalo vybaviť rakeback aj dodatočne, takže sa môže niečo podariť.
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
nemyslim si, ze nieco take je mozne.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Axif napísal:...
Nic take nie je mozne. Ani to vymazanie uctu nebude take jednoduche, myslim, ze ani to sa neda vo vacsine herni.
Na Fulltilte to naozaj islo, ale to bola nejaka vynimka z mne neznameho dovodu. Ked uz mas ucty v herniach, nic s tym nespravis.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Na hernach siete Boss media to je mozne . Staci napisat na support . Dokonca aj na online support a v priebehu par minut to mas vybavene
- palio07
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Na Boss Media to naozaj ide, ale bacha. Nie zrušiť, ale zmraziť. A ty ak si založíš nové konto a náhodne (pri depozitoch, či výberoch) ťa preveria a zistia, že si tá istá osoba, môžu ti zrušiť účet a "skomfiškovať" peniaze. Nikde inde som za zatiaľ s touto možnosťou nestretol. A čo sa týka výhod, tak treba sledovať Promo akcie a využiť čo sa dá.
btw: Skús kontaktovať priamo náš (support@pokerportal.sk) a tam ti určite poradia ako získať výhody a rakeback, ktorý by ti mohol vyhovovať.
btw: Skús kontaktovať priamo náš (support@pokerportal.sk) a tam ti určite poradia ako získať výhody a rakeback, ktorý by ti mohol vyhovovať.
Naposledy upravil AlfaZz dňa 21 Sep 2012 06:50, celkovo upravené 1 krát.
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Vdaka borci, vyskusam teda to, co ste mi poradili a ak to nevyjde, tak si budem musiet poradit aj bez specialnych bonusov
- Axif
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/2 krát
ahoj, dlhsie som hraval na Pa***Poker.. raz som si spomenul, ze som si tam este ako student spravil account. Tak som ich urychlene kontaktoval, ze nech ten moj stary ignoruju, nech nemam problemy. Ich odpoved bola, ze ten stary account kvoli neaktivite davno samy zmazali zo svojej databazy.
takze sanca tu je, mozno ak sa vhodne popytas, budes mat stastie
takze sanca tu je, mozno ak sa vhodne popytas, budes mat stastie
- johnaz.sk
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ak máš záujem o nejakú konkrétnu herňu, napíš mi a uvidíme, čo sa s tým dá robiť, v niektorých herniach to ide, niektoré sú zase v sieti a je možné vybaviť dobré podmienky na inej herni rovnakej siete (herne v nich zdieľajú software aj hráčov, takže je viacmenej jedno na ktorej z nich hráš, aj keď to môže byť rôzne na rôznych sieťach).
Napíš mi súkromnú správu alebo rovno na mail stanley@pokerportal.sk a kukneme nato
Napíš mi súkromnú správu alebo rovno na mail stanley@pokerportal.sk a kukneme nato
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.