Ahojte, hravam omahu, ale format hi/lo len zacinam. Hram to skor, aby som si skompletoval vedomosti o pravidlach, ako ze by som sa tomuto formatu chcel viac venovat. )Aj ked som mementalne chiplaeadrt v 3usd buyin turnaji na bwine :-)))
moja otazka je, preco sa moja ruka 9cTc 5h6h nekvalifikovala na low kombinaciu pri boarde A23 7 K (no flush), pri showndowne predsa ukazujem 5 6 , no pair, a teda vysledna kombinacia je 123 5 6.
Dakujem za odpoved
Omaha Hi/LO
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: Omaha Hi/LO
co byla vyherni kombinace?
12345 ... 12346 ...
12345 ... 12346 ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
momentalne to rychlo ani neviem najst, B**n sa mi neda rekonektnut :-/ a je po chipleade.
Ale dakujem za odpoved, ked sa mi bude dat to pozriem.
Ale dakujem za odpoved, ked sa mi bude dat to pozriem.
- Martinni
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Spoiler:
Ak chceš s niečim pomôcť pri hre OHL, kľudne ma kontaktuj cez SS a poradim.
btw: ako si dopadol v tom turnaji?
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
ten clanok som cital hned po odohratej ruke. Sa mi zdalo, ze typek vyhral na high kombinaciu, preto mi bolo cudne, preco som ja nevyhral 1/2 potu na low...
par hand po tejto ma server diskonektol a uz som sa tam nemohol ani na x-ty poklus dostat. Skusil som aj Party poker, kedze asi bezia na rovnakych serevroch, ani ten s anevedel pripojit. Dokonca som sa nevedel lognut ani na ucet B**n v prehliadaci...
A nakoniec najvacsie prekvapenie prislo teraz vecer , ked som sa logol na B**n, nenasiel som ziadnu poker hand history , vratane tej inkriminovanej a cca 10 min predtym. Turnaj bol asi v last 27, pravdepodobne ma prefoldovalo na mincash, ktory mi bol pripisany...
Stalo sa vam uz niekedy , ze nemate hand history z turnaja?
upravene :
Dnes prisiel mail z bwinu, ze turnaj bol z technickych pricin zruseny a pricepool rozpocitany zostavajucim hracom. To vysvetluje vsetko.
par hand po tejto ma server diskonektol a uz som sa tam nemohol ani na x-ty poklus dostat. Skusil som aj Party poker, kedze asi bezia na rovnakych serevroch, ani ten s anevedel pripojit. Dokonca som sa nevedel lognut ani na ucet B**n v prehliadaci...
A nakoniec najvacsie prekvapenie prislo teraz vecer , ked som sa logol na B**n, nenasiel som ziadnu poker hand history , vratane tej inkriminovanej a cca 10 min predtym. Turnaj bol asi v last 27, pravdepodobne ma prefoldovalo na mincash, ktory mi bol pripisany...
Stalo sa vam uz niekedy , ze nemate hand history z turnaja?
upravene :
Dnes prisiel mail z bwinu, ze turnaj bol z technickych pricin zruseny a pricepool rozpocitany zostavajucim hracom. To vysvetluje vsetko.
- Martinni
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.