Online herna pre novacika

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Online herna pre novacika

Odoslaťod lukas033 15 Sep 2009 16:37

Zdravim, pravidla pokeru a aj skusenosti s nim uz mam, ale cez internet som poker este nehraval. Chcem zacat hravat poker aj online, ale kedze som narazil na nespocetne mnozstvo online herni, tak si neviem vybrat. V ktorej je najviac freerollov? Aku hernu by ste mi doporucili, B**n, P****Stars, FTP alebo?
lukas033

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Online herna pre novacika

Odoslaťod Bajzik 15 Sep 2009 16:45

Skúšať. Jednoznačne skúšať. Najprv hrať o play money (alebo freefoly teda), aby si si herňu otestoval, pozrieť referencie, ako fungujú deposity a tak a určite si vyberieš. Ja som napríklad prechádzal sférou

P*R -> PokerHeaven -> P****Stars -> B**n & P****Stars

GL pri hľadaní a vyberaní :gl:
Obrázok používateľa
Bajzik

Založený: Jún 2009

Odoslaťod spax 15 Sep 2009 17:33

pokud se nemylim, tak na U***et je nejvice freerollu.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Sunwu 15 Sep 2009 17:34

zacni napriklad s Poker Stars. Najviac stolov, vyborny soft, zli hraci na microstakes.

s tym skusanim by som bol opatrny, lebo sa poprihlasujes do x herni a potom v buducnosti zistis, ze by si chcel napriklad rakeback a uz ho dostat nemozes + vacsina herni ma nejaky initial deposit bonus, ktory sa na najnizsich stakes clearuje pomerne zdlhavo a tazko a vacsinou ho nevyuzijes na maximum
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod lukas033 15 Sep 2009 18:00

Dakujem. Zatial som vyskusal Full tilt poker, B**n a P****Stars. Jednoznacne ma najviac zaujala P****Stars. Zo zaciatku sa mi nepozdaval najma defaultny vzhlad "stolu", ale kedze je tam moznost vyberu, tak som si to prisposobil podla seba. Je v cestine, moznosti roznych nastaveni a prisposebenia poziadavkam uzivatela, rozne variec hier, stavok, mnozstvo hracov atd... ale hlavne PREHLADNE. Myslim, ze dalej uz nebudem hladat. P****Stars mi proste sadol od zaciatku a vo vsetkom.
lukas033

Odoslaťod pakroc 15 Sep 2009 20:23

ja ti poradim tolko, ze ak to chces len vyskusat ale nechces do toho zo zaciatku davat vlastne peniaze tak si najdi nejaku stranku ktora dava free cash (vacsinou 50+50). nechcem tu pisat nazvy, ale daj si do googla ze no deposit poker bonus a isto najdes :) ja osobne poznam 3 take stranky takze gl :good:
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Sep 2009 20:57

No F****Tilt nebolo rozumne skusat a nemat vybaveny rakeback .. Skusit P****Stars je dobry napad, pretoze aj tak sa nepripravis o rakeback, kedze tam ziadny nie je. A tie stranky ponukajuce prachy zadarmo nie su zly napad - vela z clenov tu vyskusalo PokerStrategy.

Dalej sa uz radsej nikde neregistruj, lebo v buducnosti to budes lutovat.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod lukas033 15 Sep 2009 22:27

nj, ale na pokerstrategy musim najprv uspesne absolvovat quiz. A tu je velky problem, kedze anglicky jazyk ovladam iba velmi slabo... PS: napiste este nejaku stranku kde mozem ziskat cash zadarmo ak viete, dakujem.

UDPATE: Tak uz som uspesne absolvoval quiz. Na nete na stranke http://www.pokerokrisky.banda.cz/clanek/23754/odpovedi/ su SPRAVNE ODPOVEDE. Takze som len daval vyhladavat v mozille ctrl+F a ziaden problem, dvojminutova zalezitost. Hernu na bonus som si vybral MANSION, kedze v ostatnych som sa uz dnes poregistroval :-D :-D.
lukas033

Odoslaťod Sunwu 16 Sep 2009 09:14

lukas033 napísal: v ostatnych som sa uz dnes poregistroval :-D :-D.

dzejkej napísal:v buducnosti to budes lutovat.
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod lukas033 16 Sep 2009 16:15

Tak dnes mi prislo do MansionPoker necelych 34 € z PokerStrategy. Ake podmienky musim splnit, aby som si ich mohol vybrat na svoj ucet? Neviem kde su tie podmienky a aj ked budu, tak urcite anglicky, takze nic pre mna. Prosim, poradte niekto.
lukas033

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!