Otočené karty na turnaji
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Otočené karty na turnaji
Pekný deň,
na turnaji sa mi stala taká vec a rada by som vedela ako to v skutočnosti je. Pán na pozícií SB betol 10k ja na UTG+1 ALL IN (15 700), dealer oznámil ALL IN 15 700, načo dotyčný pán zareagoval tak, že iba otočil karty nepovedal CALL. Tak by ma zaujímalo, či je to CALL alebo foldnuté karty. Ďakujem
na turnaji sa mi stala taká vec a rada by som vedela ako to v skutočnosti je. Pán na pozícií SB betol 10k ja na UTG+1 ALL IN (15 700), dealer oznámil ALL IN 15 700, načo dotyčný pán zareagoval tak, že iba otočil karty nepovedal CALL. Tak by ma zaujímalo, či je to CALL alebo foldnuté karty. Ďakujem
- Devojka
- Založený: Feb 2014
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Re: Otočené karty na turnaji
Podľa mňa by mal zahlasiť call alebo hodiť žeton za čiaru čo by znamenalo call ale ako to prebiehalo?
- 222lew222
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 41 krát/1 krát
Nepovedal práveže nič a ani chip nehodil za čiaru, iba otočil karty. Potom to objasňoval tak, že on si myslel, že môj ALL IN je menej ako jeho bet 10k.
- Devojka
Dava to zmysel a ako sa to vyriešilo?
- 222lew222
- Poďakoval/li: 41 krát/1 krát
Floor povedal, že to bol CALL..len mňa zaujíma ako to má byť naozaj, ak CALL ok nabudúce budem vedieť Lebo sama robím dealerku tak by som rada bola v obraze
- Devojka
No otočene karty nič neznamenajú, to nieje akcia a ak ich hráč posunie k dealerovi je to pass. Ak niekto otočí karty, hrá ďalej ale na dorovnanie musí posunúť chip dopredu alebo povedať call.
- Cepel
- Založený: Nov 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/12 krát
Dotycny ma pravo na pasivnu akciu, tzn. call or fold, jeho ruka nemoze byt mrtva!
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Ďakujem všetkým za odpovede Nabudúce už budem vedieť
- Devojka
ramzey napísal:Dotycny ma pravo na pasivnu akciu, tzn. call or fold, jeho ruka nemoze byt mrtva!
nemáš celkom pravdu ramzey,
v TDA pravidlách sa píše, že pokial hráč čelí akcii a otočí svoje karty, jeho ruka je automaticky mrtva...
(toto pravidlo reálne zabranuje tomu, aby hráš ktorý čelí stávke nemohol odsledovať súperov výraz tváre ked súper uvidí jeho karty a na základe toho sa rozhodnúť)
samozrejme pokial je tam evidentne vidieť úmysel, že hráč nemá v pláne sledovať súperovu reakciu, iba sa pomýlil, tak ako v tej opísanej situácii, Floorman može rozhodnúť v hráčov prospech a jeho ruka nemusí byť mrtva
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Ja som robil dilera v OCC a tam sme mali v pravidlach ze ak by toto urobil tak je to fold...
Ale zas na druhej strane ak sa ti napr. omylom nejak otocia karty ze sa ti zachytia o rukav mikiny, to je jedno ako, tak mozes hrat s otocenymi, ale iba pasivnu akciu urobit check/call a nemozes betovat ale na druhej strane, ked je hrac all in....
Neviem no, je to na floor managerovi a viem odovodnit aj keby mohol callnut aj keby musel foldnut, takze je to individualne by som povedal...
Ale zas na druhej strane ak sa ti napr. omylom nejak otocia karty ze sa ti zachytia o rukav mikiny, to je jedno ako, tak mozes hrat s otocenymi, ale iba pasivnu akciu urobit check/call a nemozes betovat ale na druhej strane, ked je hrac all in....
Neviem no, je to na floor managerovi a viem odovodnit aj keby mohol callnut aj keby musel foldnut, takze je to individualne by som povedal...
Spoiler:
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.