Poker a matematika
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Poker a matematika
Chcem sa opytat ci matematiku pri pokri vyuzivate stale alebo len obcas ked sa neviete rozhodnut?....cital som otom vela clankov ja ju pouzivam ale nejake extra pocty nevyuzivam...ako ste natom vy?...jedine co velmi nevyuzivam je odds lebo mi to snimi velmi nejde...ale celkovo by ma zaujimalo na kolko % pri hre vyuzivate matiku
- Pietro-svk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker a matematika
Matematiku vyuzivam zvycajne mimo samotnej session. Pocas session su linie, velkosti raisov/betov a pripadne callovanie zalozene skor na skusenostiach/logike - ako nastavit spravne velkost potu, ake si myslim, ze mam implied odds, aky mu davam range, aku cast range ma castejsie, atd. Pri vacsom pocte stolov nie je cas nieco pocitat a dolezite je analyzovat a uvazovat mimo session (analyza vlastnej hry, forum), aby sa tie veci dostali "pod kozu". Mimo session vsak pri niektorych rukach uz pocitam equity a nejak sa snazim obmienat superov range, aby som vedel, kedy je nieco ziskove a kedy nie a podobne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
pot odds a implied odds sa daju zhruba ratat pri live pokri,na nete nato moc casu teda neni,a to ani pri jednom stole nieto este ked niekdo multitabluje.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
no presne to...aj ked som sa snazil to vyuzivat tak nestihal som.....vyratam si outs a sancu ze mi dana karta dojde...viac velmi neviem no....
- Pietro-svk
čim dlhsie budes hrať tym sa ti postupne všetko zapne na "autopilota" a budes s moct venovat presne tomu comu potrebujes
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
popoba napísal:pot odds a implied odds sa daju zhruba ratat pri live pokri,na nete nato moc casu teda neni,a to ani pri jednom stole nieto este ked niekdo multitabluje.
to asi žartuješ, že?
rátať pod odds a implied odds pri jednom stole v normálnej herni (s rozumným timebankom) stíhaš v pohode aj počítaním na papieri
časom, keď sa to človek naučí rátať automaticky, tak môže pokojne hrať 12 stolov+
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
casom to clovek vidi od oka.. ci to je 2:1,3:1, 1,5:1 ... wind odds ..impl.. atd nemusi ani rozmyslat
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:... wind odds ..
To je co?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
prave tie pomery 3:1...5:1 atd tie mi nejdu...no nejak to nahucim do hlavy:)....
- Pietro-svk
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.