Pokrový software pre začiatočníka

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Pokrový software pre začiatočníka

Odoslaťod St1hajk3r 08 Mar 2014 23:33

Dobrý večer,
Chcel by som sa opýtať, či mi neviete poradiť nejaký dobrý pokrový software pre začiatočníkov/pokročiliých, ktorý by mi vyhodnocoval zakladne údaje o súperoch. Najlepšie by bolo keby je zadarmo :)... funknční na ps
St1hajk3r

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Pokrový software pre začiatočníka

Odoslaťod Brejcinho 09 Mar 2014 22:44

Ahoj,

zadarmo takyto soft nezozenies, jedine trial verzie niektorych su ze mesiac zadarmo napr.

Ja pouzivam HM 2 http://www.holdemmanager.com/poker-software/ a som s nim uplne spokojny...na pokerportali najdes aj videa ako ho pouzivat, co znamena aka statistika a vela vela dalsieho...

Je to sice mozno troska vacsia investicia ak si napr. student ale je urcite vratna :gl:

pekny den 8-)
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod s44vhl7l 13 Máj 2014 20:24

Zadarmo je free poker database.
Potom pokerstrategy elefant.
Googluj smudlo.
Obrázok používateľa
s44vhl7l

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 55 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 13 Máj 2014 21:27

Brejcinho napísal:zadarmo takyto soft nezozenies, jedine trial verzie niektorych su ze mesiac zadarmo napr.

Toto je klamstvo, je ich niekolko, ako si mozes precitat v prispevku vyssie. Odporucam Pokerstrategy Elephant, na zaciatok je to super, na P****Stars funguje perfektne a okrem toho mozno sa najde na fore niekto, kto ma k nemu kod, nepotrebuje ho a moze ti ho posunuty aby si ho mohol pouzivat trvalo a so vsetkymi funkciami :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Brejcinho 14 Máj 2014 17:26

matiapag napísal:
Brejcinho napísal:zadarmo takyto soft nezozenies, jedine trial verzie niektorych su ze mesiac zadarmo napr.

Toto je klamstvo, je ich niekolko, ako si mozes precitat v prispevku vyssie. Odporucam Pokerstrategy Elephant, na zaciatok je to super, na P****Stars funguje perfektne a okrem toho mozno sa najde na fore niekto, kto ma k nemu kod, nepotrebuje ho a moze ti ho posunuty aby si ho mohol pouzivat trvalo a so vsetkymi funkciami :)

Pardon, nevedel som o nich... :oops:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod St1hajk3r 14 Máj 2014 18:15

Dakujem za odpovede tak pôjdem vyskúsať ten Pokerstrategy Elephant a potom poviem, že čo a ako ... snad mi pomôže a vylepší môju hru.
St1hajk3r

Odoslaťod s44vhl7l 14 Máj 2014 21:53

Mne ten elefant mrzol a padal tak som sa na neho vykaslal.
Neviem mozno som mal len nieco blbo nastavene.
Free poker database som neskusal.
Kupil som si rovno HM2 small stakes.

Ked chces zaplatit menej tak si kup PT4 small stakes verziu.
Lebo do HM2 budes iba investovat peniaze. Kupis si plnu verziu. Potom table ninju, table scanner, tilt breaker.....
PT4 nemam nastudovane ale vraj oni nieco podobne vraj maju zdarma uz vtom zaklade
Obrázok používateľa
s44vhl7l

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 55 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 15 Máj 2014 18:34

St1hajk3r napísal:Dakujem za odpovede tak pôjdem vyskúsať ten Pokerstrategy Elephant a potom poviem, že čo a ako ... snad mi pomôže a vylepší môju hru.

Ked budes mat na fore 10 prispevkov a budes moct posielat spravy, tak mi napis a mozno vymyslime nieco aj s tym HM2 :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod St1hajk3r 03 Jún 2014 12:53

Ok momemtálne hravam v inej herni, potom sa teda ozvehm ohladom toho HM2, a aj s pomocou stým druhým programom. dakujem zatial na odpovede.
St1hajk3r

Odoslaťod St1hajk3r 09 Okt 2014 22:23

Dobrý večer,
No tak nastal ten čas a rozhodol som sa pravidelnejšie hravať na psku a chcem sa opytať do ktorého softu teda ist a napadlo ma nebude mi fungovat nejaky plateny program ked ho najdem na internete cracnutý ?
St1hajk3r

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!