Pomoc s hernou...:)a nejaky zaciatok
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Pomoc s hernou...:)a nejaky zaciatok
Ahojte vsetci zdravim Vas. Tu na tejto stranke som novy. Poker hram asi rok ale aktivne da sa povedat par mesiacov ked neratam par zivich turnajov tak pol roka...prvy krat som vyhral na studentskom turnaji 120 hracov skoncil som 4ty a vyhral som 100 eur. Vtedy som hral este len rekreacne a da sa povedat ze to bolo take stastie mal som precitanych len par clankov zakladnych:)....ale na internete som nebol otukany a prehral som aj par desiatok dolarov na P****Stars.Vtedy som sa zacal tomu poriadne venovat precital som dost vela clankov aj supersystem od Doyla.Chystam si kupit dalsiu knizku...moj banrkol sa teraz na internete pohybuje okolo 150 dolarov. Chcel by som sa opytat vyberam si hernu hram na Pacific poker to mam taku istotu mam tu 50 dolarov ktore nemozem vybrat koli istym podmienkam s pokerstrategy. peniaze som nahral tu ale chcem si ich poslat na B**n alebo P****Stars....prosim Vas mozete mi pomoct s vyberom?...chcem sa viac sustredit na turnaje aj ked teraz povacssine hram cash aby som mal nejaky ten pociatocny bankroll...hram celkom fajn len dnes som vyhral dva turnaje SNG 35 dolarov...skusenosti mam len kusok pot odds a tieto matematicke veci este nemam zauzivane. Nemam sa s kym otom porozpravat velmi lebo vsetkych kamaratov som uz predbehol a oni to hraju len tak rekreacne...Chcem hrat maximalne v dvoch herniach lebo potom mam zmetok v hlave co kde ako:D....dakujem Vam:)
- HugoBubon
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Pomoc s hernou...:)a nejaky zaciatok
Ak hras cash game, vyber si nejaku hernu s rakebackom => http://www.pokerportal.info/rakeback/
P****Stars samozrejme najvacia herna, tym nic nepokazis, na bwine teraz hra zasa vela zlych hracov, to je velke plus (ak hras ale viac stolov naraz tak je mozne ze ten softver bude nestabilny a obcas padne, co neni bohvieco).
P****Stars samozrejme najvacia herna, tym nic nepokazis, na bwine teraz hra zasa vela zlych hracov, to je velke plus (ak hras ale viac stolov naraz tak je mozne ze ten softver bude nestabilny a obcas padne, co neni bohvieco).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ahoj,
ja som hral len v tychto 2 herniach,takže to možem celkom porovnať:
B**n
+ žalostná úroveň CG hráčov na celých microlimitoch (pričom je zaujímavé, že NL10 je tam subjektívne ťažšie beatovateľná ako NL20:)
+ turnaje s malými buy-inmi pohodové, tiež SNG (asi ako všade)
+ dobrý traffic, hlavne poobede
- pri CG nemajú rakeback (teda majú, ale nepriamy - zbierš body, za ktoré si možeš kupovať peňažné bonusy, ktoré je treba clearnuť, prípadne si kúpiš rovno real money, čo je samozrejme drahšie)
- soft je síce pekný, ale napísany vo flashi (dosť zaťažuje comp hlavne pri multitablingu), skoro žiadne nastavenia
P****Stars
+ soft (asi vo všetkom lepši ako B**n, len osobne mi chýba ukazovateľ odds keď sa dostaneš do allinu pred rivrom)
+ dobrý traffic kedykoľvek
+ turnaje s malými buy-inmi super (hlavne veľa hráčov - dobrý prize pool)
- CG som hral len málo ale úroveň mi prišla o mnoho vyššia (NL10, NL25), myslím že rakeback nemajú.
B**n
+ žalostná úroveň CG hráčov na celých microlimitoch (pričom je zaujímavé, že NL10 je tam subjektívne ťažšie beatovateľná ako NL20:)
- pri CG nemajú rakeback (teda majú, ale nepriamy - zbierš body, za ktoré si možeš kupovať peňažné bonusy, ktoré je treba clearnuť, prípadne si kúpiš rovno real money, čo je samozrejme drahšie)
- soft je síce pekný, ale napísany vo flashi (dosť zaťažuje comp hlavne pri multitablingu), skoro žiadne nastavenia
P****Stars
+ soft (asi vo všetkom lepši ako B**n, len osobne mi chýba ukazovateľ odds keď sa dostaneš do allinu pred rivrom)
+ dobrý traffic kedykoľvek
+ turnaje s malými buy-inmi super (hlavne veľa hráčov - dobrý prize pool)
- CG som hral len málo ale úroveň mi prišla o mnoho vyššia (NL10, NL25), myslím že rakeback nemajú.
-
MarTiny - Príspevky: 43
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 16 krát/0 krát
hram maximalne dva stoly ale to len zriedka...vacssinou sa sustredim na jeden odhadujem hracov co by mohli mat na ruke robim si poznamky atd...a cash hram len koli tomu bankrollu a aj koli tomu ze nato netreba tolko casu...vravim rad by som sa uz poriadne obul do turnajov kedze ich hram len sem tam koli casovej narocnosti ale idu prazdniny takze bude cas:)...preto chcem vasu pomoc....takze vidim to skor na ten P****Stars...
ale rozhodoval som sa aj koli spicke samozrejme na P****Stars hra vela ludi a su aj dobry poniektory...a na bwine ich az tak nieje
a ten rakeback to ako si vybavim tu cez stranku?ci to uz herna ma automaticky pre hracov?....
no neviem sa rozhodnut tak popremyslam
mam Visu electron a mam aj Moneybookers ten som sice este nevyuzil...ale dufam ze vybery budu v pohode...rozmyslal som este nad U***et ale neviem no preto sa obraciam na Vas
A je podla vas lepsie mat vo viacerych hernach money alebo len v jednej dvoch?
ale rozhodoval som sa aj koli spicke samozrejme na P****Stars hra vela ludi a su aj dobry poniektory...a na bwine ich az tak nieje
a ten rakeback to ako si vybavim tu cez stranku?ci to uz herna ma automaticky pre hracov?....
no neviem sa rozhodnut tak popremyslam
mam Visu electron a mam aj Moneybookers ten som sice este nevyuzil...ale dufam ze vybery budu v pohode...rozmyslal som este nad U***et ale neviem no preto sa obraciam na Vas
A je podla vas lepsie mat vo viacerych hernach money alebo len v jednej dvoch?
- HugoBubon
MarTiny napísal:Ahoj,
B**n
Tak to som teda ešte nevidel, aby pri porovnaní nejakej herne s PS dal niekto danej herni + za dobrý traffic
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Ak turnaje, tak stars maju suverenne najlepsiu ponuku aj traffic, ci uz pri stt alebo mtt, avsak aj uroven hracov je vyssia. Imo je to uz skor na Tebe, ci chces lepsi soft+ponuku+traffic alebo vacsie fishky.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
To TomMolivan:
Napriek tomu, že to tak vyzerá z prvej vety, nepísal som to ako porovnanie B**n vs. P****Stars, čo by si si všimol, keby si si prečítal, že aj pri P****Stars som napísal dobrý traffic...
Napriek tomu, že to tak vyzerá z prvej vety, nepísal som to ako porovnanie B**n vs. P****Stars, čo by si si všimol, keby si si prečítal, že aj pri P****Stars som napísal dobrý traffic...
-
MarTiny napísal:Ahoj,
B**n
To je dobry trafic ked rano SnG 20$ tak 2 za hodinu, na obed 5 za hodinu
A moznosti pokroveho clienta ani radsej nebudem spominat
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Fuuu, no tak keď myslíš, že kolega bude začínať na 20$ SNG, tak OK. Ja som hral len mikrolimitové, aj to len zopár, ale nemal som problém ani ráno. K poker klientovi som písal aj ja...
-
no ja som hral najviac 5 SNG teda 5 dolarov vstup...zalezi aj od nalady a trlepzivosti...
a niesom zaciatocnik a nemam ani najmansi banrkoll takze tie najmensie limity uz nehram...
najlepsie sa citim na cash 1c/20c...to je premna ok...a turnaje freezouty okolo dolara...tak rozmyslam no uvidime ale zatial ma navrch P****Stars...ale neviem no mozno si dam este U***et..
a niesom zaciatocnik a nemam ani najmansi banrkoll takze tie najmensie limity uz nehram...
najlepsie sa citim na cash 1c/20c...to je premna ok...a turnaje freezouty okolo dolara...tak rozmyslam no uvidime ale zatial ma navrch P****Stars...ale neviem no mozno si dam este U***et..
- HugoBubon
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.