PORADTE MI MTT SnG alebo CG

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: PORADTE MI MTT SnG alebo CG

Odoslaťod sorcerer 18 Jan 2011 10:35

DCskater12 napísal:Zdravim vas na PS uz hravam necely rok a este stale som si nevybral tu pravu hru ...:D..zacinal som na Sng turnajoch lenze tam su male vyhry raad by som chcel radu jak hrat mtt turnaje ..lebo na sng sa mi dari vzdy som medzi top3..milujem akciu som agresivny tip hraca lenze na mtt su lepsie vyhry ale je to strasne nudnee pre mna ..uz som skusail viac mtt turnajov a vzdy som vypadol este v skorej faaze proste nedokazem cakat iba na top10kombinaci....poradte mi co mam hrat aby som zvysil svoj bankroll ....vopred dakujem

podla mna velmi jednoducha rada. hraj MTT a zaroven s nim SnG. myslim ze nudit sa nebudes :good:
sorcerer

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2011 11:22

alebo si zober notebook a chod to hrat do lunaparku
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod VNPK 18 Jan 2011 17:00

DCskater12 napísal: Zacinal som na Sng turnajoch lenze tam su male vyhry raad by som chcel radu jak hrat mtt turnaje ..lebo na sng sa mi dari vzdy som medzi top3..milujem akciu som agresivny tip hraca.

Pokud se informace v teto citaci zakladaji na pravde, tak staci zustat u SNG, zvysit pocet stolu (ziskas tim vic akce) a zvysit BI (vetsi vyhry) a za par chvil jsi milionar.
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!