poradte z Rakeback

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: poradte z Rakeback

Odoslaťod TomMolivan 30 Dec 2009 23:37

No to zase nehrozí. iPokrovské a Ongejmovské herne majú najlepšie FDP.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Re: poradte z Rakeback

Odoslaťod Nor101 15 Nov 2010 11:28

nelz0n napísal:
3flash3 napísal:...P****Stars a FT su "drahe" herne...

nehnevaj sa, ale P****Stars aj ked nema priamy rakeback tak poskytuje moznost vymienat FPP body za cash (nielen nakupovat tricka :) ), vsetko zavisy od objemu rake-u ktory vyprodukujes a vip statusu ktory tym dosiahnes, supernova elite ma cez FPP obdobu rakebacku asi 63%. Kazdopadne pre nl10 hraca je urcite vyhodnejsie najst iny room, kde ma rakeback vo forme hard cashu.

Full tilt ponuka normalne 27% rakeback, ale rozdiel je v tom, ze oni nerataju rake contributed metodou, ale dealt metodou, co realne znamena ako keby si dostal 30-33% rakeback deal niekde inde. Plus samozrejme zbieras FPP body + iron man atd.

Inak este k tej poznamke, PS a FT ze su "drahe" - pokial viem tak P****Stars aj full tilt beru porovnatelny alebo mensi rake z cashgames a urcite mensi zo sngs. Teda urcite mensi ako pacific poker :)

PS: povodne som sa chcel hlave pozastavit nad nazvom threadu, niesom ziadny slovencinar ale "poradte Z rakeback" je vela aj na mna

A hlavne zavisYYYYY je super :)
Nor101

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!