Zdravím, po dlhej dobe som sa rozhodol trocha upustiť z live turnajov a začať sa venovať trocha online pokru. Moja predstava o online hre, sú 2 turnaje do cca 10dolárov denne, preto ešte stále hľadám optimálnu herňu. Rozhodujem sa medzi PS a PP, kde mi štruktúrou,štartovným poľom vyhovujú hot a big turnaje do 10dolárov a im podobné na pp, ale tomu dám ešte čas. Hlavná vec prečo som sem napísal je tá, aby som dostal potrebné rady.
Výška br ? Osobne som počítal, že na skúšku, či som schopný dostať sa aspoň na itm a nebustnuť hned br by mohlo stačiť cca 200€
Je potrebný nejaký hud, ak áno čo by ste mi poradili ? Zatiaľ som žiaden nepoužíval, takže každá rada dobrá.
Odkiaľ čerpať inštruktážne videá s ktorých by som mohol nabrať skúsenosti, prípadne knihy atď. najlepšie v cze/svk jazyku? Idem pracovne mimo Slovenska a rád by som vo voľnom čase študoval čo najviac vecí a vylepšil svoju hru v určitých ohľadoch. Predsa len live a online hra sa trocha líši a rád by som vychytal všetky muchy, skôr ako začnem hrať.
Zatiaľ asi všetko
Prechod z live na online...
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Prechod z live na online...
Ak chceš hrávať dva turnaje denne do 10e, tak by si mal kuknúť francúzsku herňu Win***x. Hrá sa tam takmer každý väčší turnaj deepstack, úroveň hráčov tragikomická a denne sa tam hrávajú 10eurové turnaje s GTD od 5 do 10-20k tuším, cez víkendy samozrejme special turnaje, kde je to GTD väčšie...
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Re: Prechod z live na online...
Skúsim pozrieť, samozrejme časom by som chcel počet turnajov zvýšiť, respektíve zvyšovať bi do turnajov. Samozrejme ako som písal, začiatkom októbra odchádzam preč zhruba na 10 týždne a rád by som toho naštudoval čo najviac a po príchode späť začal hrať. Neviem aké budem mať v zahraničí podmienky na hranie, takže preto turnaje nejak momentálne neriešim. Najskôr by som fakt rád vedel odpovede aspoň na tie otázky hore.
- winyxo
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 13 krát/5 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.