Problem !!

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Problem !!

Odoslaťod Luucifer 13 Mar 2008 21:11

Vopred sa ospravedlnujem, ze som zalozil novu temu, ale nevedel som kde to dat.Popripade to presunte ak je to mozne alebo ked bude az tak zavadzat tak zmazte.
A teraz k môjmu problemu.Bol som v zahranici 3 mesiace.Teraz som sa po troch mesiacoch vratil cely nateseny ze si idem zahrat konecne poker.Hrajem v jednej herni vyhram nejake drobne, idem do druhej znova sa podari proste stastny den.
Druhy den si idem zapnut hernu(full tilt) a tu zacinaju problemy k herni sa neda pripojit.Ok hovorim si to sa stava idem na druhu hernu PS taktiez sa neda pripojit.Zcina mi to byt podozrive.Skusam dalsiu hernu a nic.vyskusal som asi 10 herni a nic.Jedina ku ktorej sa mi da pripoit je carbon.
Absolutne to nechapem ze jeden den to ide a na druhy nic.Neviete v com môze byt problem?? Za kazdu radu vopred vsetkym dakujem.
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

-

Odoslaťod Luucifer 13 Mar 2008 21:18

Este by som dodal, ze vsetky herne som skusal preinstalovat a stale mi to nejde.Pri spusteny PS mi to vypisuje:
Update failed
Signature expired or Wrong time settings.
Luucifer

Re: -

Odoslaťod hulmazas2 13 Mar 2008 21:36

A nemas nejaky firewall? Alebo nieco co by ti tie herne blokovalo? Mne sa napriklad nedal spustit Bodog a to som ho pred tym v pohode hraval. Problem bol vo firewalle.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

A nemas nejaky firewall? Alebo nieco co by ti tie herne blokovalo? Mne sa napriklad nedal spustit Bodog a to som ho pred tym v pohode hraval. Problem bol vo firewalle.
hulmazas2

hulmazas2

Zase

Odoslaťod hulmazas2 13 Mar 2008 21:37

som to rozklikal...
hulmazas2

Re: Re: -

Odoslaťod Luucifer 13 Mar 2008 21:45

Aj to som si myslel ale skusal som ho vypnut ( mam outpost pro )a nadalej to nefunguje.Vazne to nechapem.Asi by som sa mal spytat providera ci mi to nejak neblokuje on ale nezda sa mi zeby zo dna na den??...hmm divne...
Luucifer

Re: Re: Re: -

Odoslaťod hulmazas2 13 Mar 2008 22:09

Tak sa skus spytat prvidera...a si si isty, ze nemas nejaky program ako peer guardian, ale bo take nieco?
hulmazas2

Re: Re: Re: Re: -

Odoslaťod Luucifer 13 Mar 2008 22:32

Nic,nic..proste zrazu..nic som medzitym neinstaloval,neprestavoval..proste som vypol pc na druhy den zapol a koniec..snad sa to vyriesi.Problem nebude asi v tych herniach ale u mna.Ked zistim co s tym je dam vediet.Ak by este niekto vedel nejakpomôct,poradit alebo mal podobnu skusenost budem vdacny.
Luucifer

-

Odoslaťod Luucifer 15 Mar 2008 00:08

No takze skontaktoval som providera a povedali mi ze oni mi nic neblokuju tak ja vazne neviem:(
Luucifer

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!