Problem !!
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Problem !!
Vopred sa ospravedlnujem, ze som zalozil novu temu, ale nevedel som kde to dat.Popripade to presunte ak je to mozne alebo ked bude az tak zavadzat tak zmazte.
A teraz k môjmu problemu.Bol som v zahranici 3 mesiace.Teraz som sa po troch mesiacoch vratil cely nateseny ze si idem zahrat konecne poker.Hrajem v jednej herni vyhram nejake drobne, idem do druhej znova sa podari proste stastny den.
Druhy den si idem zapnut hernu(full tilt) a tu zacinaju problemy k herni sa neda pripojit.Ok hovorim si to sa stava idem na druhu hernu PS taktiez sa neda pripojit.Zcina mi to byt podozrive.Skusam dalsiu hernu a nic.vyskusal som asi 10 herni a nic.Jedina ku ktorej sa mi da pripoit je carbon.
Absolutne to nechapem ze jeden den to ide a na druhy nic.Neviete v com môze byt problem?? Za kazdu radu vopred vsetkym dakujem.
A teraz k môjmu problemu.Bol som v zahranici 3 mesiace.Teraz som sa po troch mesiacoch vratil cely nateseny ze si idem zahrat konecne poker.Hrajem v jednej herni vyhram nejake drobne, idem do druhej znova sa podari proste stastny den.
Druhy den si idem zapnut hernu(full tilt) a tu zacinaju problemy k herni sa neda pripojit.Ok hovorim si to sa stava idem na druhu hernu PS taktiez sa neda pripojit.Zcina mi to byt podozrive.Skusam dalsiu hernu a nic.vyskusal som asi 10 herni a nic.Jedina ku ktorej sa mi da pripoit je carbon.
Absolutne to nechapem ze jeden den to ide a na druhy nic.Neviete v com môze byt problem?? Za kazdu radu vopred vsetkym dakujem.
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Re: Re: -
Aj to som si myslel ale skusal som ho vypnut ( mam outpost pro )a nadalej to nefunguje.Vazne to nechapem.Asi by som sa mal spytat providera ci mi to nejak neblokuje on ale nezda sa mi zeby zo dna na den??...hmm divne...
- Luucifer
Re: Re: Re: -
Tak sa skus spytat prvidera...a si si isty, ze nemas nejaky program ako peer guardian, ale bo take nieco?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: -
Nic,nic..proste zrazu..nic som medzitym neinstaloval,neprestavoval..proste som vypol pc na druhy den zapol a koniec..snad sa to vyriesi.Problem nebude asi v tych herniach ale u mna.Ked zistim co s tym je dam vediet.Ak by este niekto vedel nejakpomôct,poradit alebo mal podobnu skusenost budem vdacny.
- Luucifer
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.