PROSIM SURNE PORADTE !!!!!!!!!!
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
PROSIM SURNE PORADTE !!!!!!!!!!
zdravim, myslite, ze v B**n sa podvadza pri pokri? ze moze existovat nejaky software, ktory mi ulahci hru, napriklad, ze mi pocita pravdepodobnosti, alebo ze niekto moze vidiet druhe karty? .. stretol som sa na internete s tymto pojmom ... chipdumbing a nekalá kooperácia (collusion) ... moze mi to prosim niekto vysvetlit a ako to funguje? nikde som sa o tom nedocital blizsie, len cisto o nazvoch a ze su spajane s podvodmi .. dakujem velmi pekne !!!!
- SVKSVK000
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: PROSIM SURNE PORADTE !!!!!!!!!!
Ja ti poradim, skus hore, kde je napisane vyhladavanie v diskusii zadat spojenie "chip dumping" (aj s uvodzovkami), tam sa docitas o co sa jedna.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: PROSIM SURNE PORADTE !!!!!!!!!!
Podla mna nie, ale na internete nikdy nemozes nicomu na 100% doverovat. Ja hravam iba turnaje a zatial sa mi v ziadnej herni nepodarilo ist do minusu. V niektorych som bol na nule, a v inych idem normalne do plusu. Momentalne akurat postupne prechadzam z PS zrovna na B**n ktory sa mi tusim zacina este viac pozdavat.
- stetinac
- Založený: Nov 2007
chip dumping
softver na ulahcenie hry
1.pocita Ti pravdepodobnost vyhry,pot odds a statistiky superov : poker office, poker ace hud, poker indicator, calculatem Pro,...(vsetko povoleny a legalny softver)
2.softver,ktory Ti ukaze karty superov a flop
NEEXISTUJE !
chip dumping
1.v heads up : jeden hrac stale zlozi karty po river bet: v praxi to znamena ze hrac presunie hracovi svoje peniaze(ktore mozu pochadzat aj z nelegalnej cinnosti) len za 2 % poplatok herni
2. v turnaji : jeden hrac pomaha komplicovi pri rovnakom stole vybudovat si velky chips stack tym ze reraisuje superov ktory nakoniec zlozia karty, chip leader ma vyhodu oproti ostatnym na celkove vitazstvo v turnaji
Herne taketo spravanie neakceptuju, je to v rozpore s FAIR PLAY game a nazyvaju to tiez aj pranie spinavych penazi, sofistikovany softver okamzite rozpozna chip dumping podla vzorky navysovania a skladania kariet.
Odhaleny hrac ma okamzite zmrazeny ucet a peniaze su skonfiskovane.
1.pocita Ti pravdepodobnost vyhry,pot odds a statistiky superov : poker office, poker ace hud, poker indicator, calculatem Pro,...(vsetko povoleny a legalny softver)
2.softver,ktory Ti ukaze karty superov a flop
NEEXISTUJE !
chip dumping
1.v heads up : jeden hrac stale zlozi karty po river bet: v praxi to znamena ze hrac presunie hracovi svoje peniaze(ktore mozu pochadzat aj z nelegalnej cinnosti) len za 2 % poplatok herni
2. v turnaji : jeden hrac pomaha komplicovi pri rovnakom stole vybudovat si velky chips stack tym ze reraisuje superov ktory nakoniec zlozia karty, chip leader ma vyhodu oproti ostatnym na celkove vitazstvo v turnaji
Herne taketo spravanie neakceptuju, je to v rozpore s FAIR PLAY game a nazyvaju to tiez aj pranie spinavych penazi, sofistikovany softver okamzite rozpozna chip dumping podla vzorky navysovania a skladania kariet.
Odhaleny hrac ma okamzite zmrazeny ucet a peniaze su skonfiskovane.
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
nejdem vytvarat novu temu takze
neviete aka je šanca ze mi dojdu karty z top 10 ? viem ze na AA je sanca okolo 220:1 . Predpokladam ze na AK bude vacsia sanca tak okolo 190:1 ??? ci sa mylim ?
- Adrian15
sorrry
kamo, ale co ziskas tym, ze 'nejdes vyvarat temu;?
sprav si temu cosi ako pokrove pravdepodobnosti alebo co..myslis, ze ti niekto poradi, ked to tejto temy ani nevvkroci, lebo napr B**n ho nezaujima?
sak to tu cisty bordel keby pises hocico hocikam..:D
sprav si temu cosi ako pokrove pravdepodobnosti alebo co..myslis, ze ti niekto poradi, ked to tejto temy ani nevvkroci, lebo napr B**n ho nezaujima?
sak to tu cisty bordel keby pises hocico hocikam..:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: nejdem vytvarat novu temu takze
Adrian15: Sanca ze ti pride na ruku AA je presne taka ista ako ze ti pride AK, alebo 2 2, alebo 5 8. Z kazdej karty su v baliku 4, tak je to uplne jedno. Neviem ci je to zrovna 220:1, ale je to stale rovnake.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Adrian
mas to trocha pomylene, odpoved na tvoju prvu otazku je taka ako pise A_Rimmer, to znamena sanca ze ti pride AA alebo AK je rovnaka.
Druha vec je, ze ked mas uz na ruke jedno A a pytas sa ci je vacsia pravdepodobnost ze ta druha karta bude K alebo A, tak to ano, vacsia pravdepodobnost je ze to bude K
Druha vec je, ze ked mas uz na ruke jedno A a pytas sa ci je vacsia pravdepodobnost ze ta druha karta bude K alebo A, tak to ano, vacsia pravdepodobnost je ze to bude K
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.