RAKEBACK POMOC !!!

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: RAKEBACK POMOC !!!

Odoslaťod popoBA 25 Apr 2010 02:30

eraserSK napísal:
cize ostavam na cakepoker ako mojej hlavnej herni :) tam mam free 50$ aj rakeback 33% kazdy tyzden a aktualny rakeback si viez pozriet KAZDU sekundu :) I LOve IT: )

mna cake poker teraz celkom zaujal,mozes ktomuto napisat viac?mas tam tych 50 free cez pstrategy ci cez daco ine?a rakeback si tam mal automaticky alebo ako?dik za odpoved
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod eraserSK 25 Apr 2010 07:33

popoba napísal:
eraserSK napísal:
mna cake poker teraz celkom zaujal,mozes ktomuto napisat viac?mas tam tych 50 free cez pstrategy ci cez daco ine?a rakeback si tam mal automaticky alebo ako?dik za odpoved

Tak je to automaticke, a vies si to stale pozriet cez My account a tam hned podtym je nieco ako VIP bonus nato kliknes a tam je rakeback rozpisany, pripisovany je raz tyzdenne.

Dalsi bonus je tam 100$ ak budes aktivne hrat, pocita sa to z poctu hand a rakebacku tusim...167 FP treba tusim na 10$ no mas to tam vsetko rozpisane tiez...

Zevraj cakepoker room je najlepsia herna na svete co sa tyka bonusov a je tam toho fakt pozehnane dake Gold card, a podobne veci :))
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 25 Apr 2010 07:36

tucniak napísal:hej :) tych 15 centov mesacne ti bude velmi chybat v tejto faze tvojho pokroveho hrania

Tak toto je dobra blbost..ze 15centov...no ja som na caki mal od pokerstrategy tych 50$ a nehral som velmi z CG som za par dni presiel na SnG a hned za prvy tyzden som mal rake 1,5$ co neni zanedbatelne...proste ak mas 33% rychlo sa to zbiera ;)

a je to proste tak ze len Blbec by hral bez toho ked moze s tym....no neeeeee,,,,
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod HypAA 28 Apr 2010 16:23

prosim vas.. ako je to s first depozit bonusom + rakeback na fulltilte? cele sa to zratava? alebo sa najskor pocita iba 1. depozit bonus?
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod marcoo12snv 16 Okt 2010 11:49

Pani, ak je GTD turnaj a nenaplni sa garancia, tak je rozdiel v cenach rozpocitany medzi hracov ktory maju RB.
Ako je to v pripade freerolov a added turnajov? rozpocita sa cela suma medzi RB hracov? Obrázok
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod vlade 16 Okt 2010 20:50

marcoo12snv napísal:Pani, ak je GTD turnaj a nenaplni sa garancia, tak je rozdiel v cenach rozpocitany medzi hracov ktory maju RB.
Ako je to v pripade freerolov a added turnajov? rozpocita sa cela suma medzi RB hracov? Obrázok

Pri freerolloch je to tiez tak isto, pri added neviem, tam asi zalezi kto tam pridava tie peniaze.

Ono to neni celkom tak ze sa to rozpocitava medzi rakeback hracov, ono sa to rozpocita medzi vsetkych hracov ktori turnaj hraju. Akurat ze ten co nedostava rakeback to nijako nepociti.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod marcoo12snv 17 Okt 2010 00:08

hmmm... lebo zajtra je 5k$ gold member freeroll na P*R, teda ak bude aspon 500 hracov, tak ma to moc nezasiahne v RB ak sa to rata medzi vsetkych hracov
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

RAKEBACK POMOC !!!

Odoslaťod svatos21 05 Nov 2010 08:07

viete mi povedat preco od 29 okt nenaskakuje na pspravach rakeback? hram na AP. dik za info.
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 05 Nov 2010 09:56

svatos21 napísal:viete mi povedat preco od 29 okt nenaskakuje na pspravach rakeback? hram na AP. dik za info.

Ak su pspravy pokerspravy.sk tam preco sa nespytas tam, ale pises to na pokerportali? :wizdo:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Nov 2010 10:08

Chlpo1989 napísal:Ak su pspravy pokerspravy.sk tam preco sa nespytas tam, ale pises to na pokerportali? :wizdo:

skusi si kilknut na tychto strankach na rakeback u absolut pokru a uvidis kam ta hodi.....cize nie je to az taka blbost kedze si chalan asi vybavil rakeback cez tutostranku sa pytat na rakeback tu ;)

aj tak ale odporucam obratit sa na stanleyho priamo na pokerspravach urcite ho tam zastihnes skor ako tu.....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!