rizika hrania pokru
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
rizika hrania pokru
caute,
len pred nedavnom som mal 18 a rozmylam ze by som zacal hrat poker aj online a nie len home games s kamosmi (pravdepodobne spravim kviz na pokerstrategy a od nich si dam cash)
lenze napadaju ma aj urcite rizika s touto privyrabajucov cinnostou napr:
musite im zadat cislo uctu kam vam poslu prachy - nehrozi tu situacia ze vam vybielia ucet?
alebo
co ak vyhas od mafiana (berte s rezervou - proste clovek ktory ma vela prachov a konexii) neviem kolko tisic, nehrozi tu potom rikziko ze sa u vas zastavy chlapik s vyholenou hlavou?
budem rad ak sa k tomu vyjadrite
dakujem
len pred nedavnom som mal 18 a rozmylam ze by som zacal hrat poker aj online a nie len home games s kamosmi (pravdepodobne spravim kviz na pokerstrategy a od nich si dam cash)
lenze napadaju ma aj urcite rizika s touto privyrabajucov cinnostou napr:
musite im zadat cislo uctu kam vam poslu prachy - nehrozi tu situacia ze vam vybielia ucet?
alebo
co ak vyhas od mafiana (berte s rezervou - proste clovek ktory ma vela prachov a konexii) neviem kolko tisic, nehrozi tu potom rikziko ze sa u vas zastavy chlapik s vyholenou hlavou?
budem rad ak sa k tomu vyjadrite
dakujem
- newman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: rizika hrania pokru
a) nehrozi
b) je to mozne
b) je to mozne
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vecer si lahnes spat a rano sa uz nezobudis. Aj to sa moze stat.
Ale teraz vazne: Uz som vyhral "par drobnych" aj od povedzme to jemne "drsnych chlapikov" ale nikdy som nezazil aby s tym bol nejaky problem. Ale ako napisal vlade tak mozne je vsetko.
Zabezpecenie uctov je dostatocne (aj ked hacker dokaze cokolvek). Niesi prvy ani posledny kto herniam posiela svoje udaje.
Ale teraz vazne: Uz som vyhral "par drobnych" aj od povedzme to jemne "drsnych chlapikov" ale nikdy som nezazil aby s tym bol nejaky problem. Ale ako napisal vlade tak mozne je vsetko.
Zabezpecenie uctov je dostatocne (aj ked hacker dokaze cokolvek). Niesi prvy ani posledny kto herniam posiela svoje udaje.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
cislo mojho uctu je 2623555466/1100
myslis ze na zaklade tejto informacie mi ho niekto dokaze vybielit? ak ano tak by bolo dost hlupe uvadzat ho na fakturach
myslis ze na zaklade tejto informacie mi ho niekto dokaze vybielit? ak ano tak by bolo dost hlupe uvadzat ho na fakturach
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
anyway pegas preco mas ist do basy ked mozem vedet?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
tak ja som si pre istotu vytvoril na online poker zvlášť účet v mbank.. tak mozno zbytočne ale nikdy nevieš aa stať sa moze vselico ale tak pochybujem ze nejaký bohatý típek by ta hladal na slovenku napr z ameriki kvoli nejakým kesom .. ale stať sa moze vse
- 202mateo202
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
202mateo202 napísal:tak ja som si pre istotu vytvoril na online poker zvlášť účet v mbank.. tak mozno zbytočne ale nikdy nevieš aa stať sa moze vselico ale tak pochybujem ze nejaký bohatý típek by ta hladal na slovenku napr z ameriki kvoli nejakým kesom .. ale stať sa moze vse
no hlavne, ty v herni nemusis uvadzat svoje miesto pobytu, aj tak vacsina ludi to neuvadza( okrem PS, tam myslim ze to nejde) ..takze neviem ako by ta chcel niekto hladat, a pre par 100$ to asi ani nikto robit nebude, takze dont worry a zacni hrat
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
emjayko napísal:anyway pegas preco mas ist do basy ked mozem vedet?
Ked sa chce vzdy sa nieco najde
-
emjayko napísal:anyway pegas preco mas ist do basy ked mozem vedet?
stahuje filmy z netu
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:emjayko napísal:anyway pegas preco mas ist do basy ked mozem vedet?
stahuje filmy z netu
Tak dobre odhalili ste ma. Moj pravy nick je Isildur1
-
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.