Tells

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Tells

Odoslaťod kajzak27 18 Jan 2014 00:09

Živý poker hrajem len asi 4 mesiace a bodla by mi od vás nejaké tells, s ktorými máte skúsenosti. Aké tells vás napadnú,pri ktorých viete, že je hráč silný alebo naopak slabý? dik
kajzak27

Založený: Máj 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Tells

Odoslaťod Ceasears 18 Jan 2014 14:35

Nejako rychlo by si chcel vsetko vediet ;) Najprv studuj samotnu hru,aspon zaklady a potom sleduj tells ( Inac urcite odporucam,lebo z rekreacneho hraca na nejakom donkamente sa da citat ako z otvorenej knihy :)
Mam ju doma a dobra kniha : http://www.pokerportal.sc/spravodajstvo/pokrova-literatura-a-filmy/3702/pokerportal-predajna-knih-techniky-fbi-v-pokeru-recenzia
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod Brejcinho 20 Jan 2014 03:26

https://www.youtube.com/watch?v=lxMfd4E2lHQ

Ja som robil dealera v kasine na pokri a kopec tells som si vsimol, ale asi je jasne, ze ti ich len tak nepoviem :nienie:

Ale neboj sa, pri troche pozornosti si urcite nieco vsimnes, dolezite je davat pozor na to, ze co plati u jedneho nemusi platit u druheho, dokonca to moze znamenat presny opak...Takze sa skor sustred na hracov osobitne a nezovseobecnuj to na vsetkych. :gl:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod kajzak27 21 Jan 2014 00:18

Caesears,mal som na mysli,že len živý poker hrajem asi 4 mesiace nie poker ako samotný.Tam su to už roky,takže hru ako tak ovladam :) jj,tú knihu mám už tiež prečítanú a hodne mi pomohla.Sú tam veci, ktoré by som si určite nikdy nevšímal keby som o nich nečital.
Brejcinho,dik ze nic nepovies :Yahoo!: :D nejaké tells som si uz všimol,skôr mi robia problem hráči,s ktorými som už hral na stole viackrat a stále som si nevšimol na nich nejaký zjavný tell.
kajzak27

Založený: Máj 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!