Trenerske poker stranky v sk/cz jazyku

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Trenerske poker stranky v sk/cz jazyku

Odoslaťod hessik 20 Apr 2011 17:55

Otazocka na nasich propoker hracov......neuvazovali ste o zalozeni stranky podobnej ako cardrunners a im podobne kde by ste davali komentovane videa a poskytovali rady zacinajucim hracom......stranka by bola platena.....myslim ze by o nu bol zaujem v sk/cz pokrovej komunite.

Tot moj skromny navrh nie ze ma tu zacnete lincovat :x :x :x
hessik

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Re: Trenerske poker stranky v sk/cz jazyku

Odoslaťod TomMolivan 20 Apr 2011 17:56

myslim ze by o nu bol zaujem v sk/cz pokrovej komunite.

IMO to, že skutočnosť je opačná je dôvodom, prečo žiadna taká stránka nie je.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod hessik 20 Apr 2011 18:00

Co som pozeral aj na inych poker forach tak poptavka po videach v jazyku nasho kmena je docela velka.....ci??????
hessik

Založený: Aug 2007

Odoslaťod Bartman 20 Apr 2011 18:01

hessik napísal:Co som pozeral aj na inych poker forach tak poptavka po videach v jazyku nasho kmena je docela velka.....ci??????

to ano, ale po bezplatnych videach ;) :D
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod tucniak 20 Apr 2011 18:28

podla mna nemas dost velku komunitu hracov, co by si to platilo a kedze komunita je mala nie je ani dost dobrych coachov imo-ak aj su ludia co maju vysledky tak napr nemusia mat ku coachingu vztah/nechcu svoje vedomosti odovzdavat dalej/neradi robia videa atd :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod filohad 20 Apr 2011 18:48

ale obcas vypusti niekto aj niekto u nas / v cesku dost kvalitne video :) ...co mi vadi u nasich clankoch, vacsina mi pride "neaktualnych" na dnesnu dobu, ale neviem , mozno len osobny pocit :) :D
filohad

Založený: Jan 2007

Odoslaťod tucniak 20 Apr 2011 18:50

okej predstav si ze diskusie kde sa riesia ruky a tak by boli na PP.sk platene, boli by coachovia a sem tam odpovedali na otazky atd, kolko by si bol mesacne ochotny platit za lepsiu uroven stranky? :)

edit: dalsia vec je obcas vypustit video a dalsia za tyzden ich pravidelne vypustit niekolko, na to potrebujes tim ludi (ktori aj maju co povedat)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod MiskoKvo 20 Apr 2011 18:57

by chcelo tak 100 hracov po 20$/mesacne aby uzivilo jedneho coacha .. plus naklady na stranku.. na slovensku nehrozi

edit: ale uz sa to par krat riesilo aj na pokerstrategy .. kde je ta komunita celkom velka a stranka ziskava $ z casti rakebacku ktory ajtak hrac neuvidi .. len asi bolo malo ludi ..
Naposledy upravil MiskoKvo dňa 20 Apr 2011 19:03, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod filohad 20 Apr 2011 19:02

otazka je ako by si to bral ty? maly trh - vacsia cena , alebo mensia ? :D ... ja by som pustil nejakych 50usd mesacne
moznost by aj bola ak by som si napr. u teba zaplatil koucovanie za XY by sa to nahravalo a potom zavesil za poplatok niekde
a vlastne aj zkrz porovnania trhov , ked niekto z top pros so superziskami robi videjka (s celym teamom) tak to podla mna nebude nejaky TOP prijem t.j. ked to zobereme na slovenske pomery tak to bude celkom platit s cislami o nejaku tu nulu menej :)

a to co si spomenul okrme nedostatok dobrych coachov , nemame ani "TOP" playerov (respekt seckym "pro-s") ale zeby vymyslali koncepty nove , resp. hlavna cast zakaznikov by boli asi tiez regulari , takze robit videa niekoho z nl 400 pre nl 200< by bolo weird, ale verim ze jedna stranka by sa uzivila (pre cz-sk) trh :)

ale coachovanie - ako take tu par ludi ponuka a aj si ich obcas asi niekto kupi ? nie :)
filohad

Založený: Jan 2007

Odoslaťod tucniak 20 Apr 2011 19:13

ides na to celkom dobre, nl400hrac nic specialen nl200 hracovi nepovie a nl1-5k hracov za furik nemame(aspon o nich neviem)

druha vec je coaching, to mas tak 50-100$/hodku a to mas zase ine sumy, potrebujes byt aspon nejaky nl100 hrac alebo tak aby to malo zmysel platit vzhladom na tvoj Buy in imo-v tom su prave clenstva na strankach relativne lacnejsie :)

poznamke o porovnavani trhov nie celkom rozumiem, spravit dobre 4 videa mesacne ta stoji o dost viac casu ako nejake 4 hodky (napad, priprava, realizacia, diskusia) a dajme tomu nl400hrac to za 150e (1 nula?) robit zrejme nebude ked to je tak jeho 2hodinova mzda alebo tak :)

50$(35e) je celkom dost ked tusim deuces stoji tak 30$ a mas tam ovela viac contentu imo
Obrázok používateľa
tucniak

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!