Triviálna vec
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Triviálna vec
Opýtam sa asi na samozrejmú vec čo sa týka Texas Holdem pokru, kde hráči nie sú limitovaný počtom možností navýšenia stávky. Koľkokrát !maximálne! môže jeden hráč počas jedného stávkového kola navýšiť stávku? Najprv to je bet, potom raise, re-raise a môže nasledovať aj ďalšie navýšenie? Jednoducho je hráč obmedzený počtom zvyšovaní(raisov) za jedno stávkové kolo?
- Andyman
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Re: Triviálna vec
Vo svojej otázke máš odpoveď:"kde hráči nie sú limitovaný počtom možností navýšenia stávky". Osobitné pravidlá sú u Fixed Limit a Pot Limit, a aj to sa môže líšiť podľa herní alebo kasín. Asi najlepšia odpoveď na základné otázky je preštudovať si v súčastnosti akceptované základné pravidlá pokrových hier. Napríklad: http://www.pokertda.com/. Teda inak povedané u NL Holdem, môžu hráči navyšovať neobmedzene x až do allinu, teda hrajú o všetky prachy, čo má na stole- samozrejme všetky prachy toho hráča čo ich má najmenej.
-
bosc007 - Príspevky: 111
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/6 krát
k teme:
Viacero ludi v tom ma hokej. Na tohtorocnom WSOP main evente sa stalo:
Viacero ludi v tom ma hokej. Na tohtorocnom WSOP main evente sa stalo:
Action opened with an early position raise to 700 which received one call. The player in the cutoff three-bet to 2,600 only to have Viktor Blom four-bet to 5,800 from the big blind. The other two players got out of the way rather quickly and action was back to the cutoff.
The player in the cutoff five-bet to 12,000 and action was back to Blom. Blom shuffled his chips before moving in 18,400 for a six-bet.
"Can' do that," the dealer said. "Action is capped at four raises."
"What are you talking about?" replied Blom. The entire table protested with cries of "What?" and "This is no-limit". The dealer listened to the words of the table and the hand progressed. Blom's opponent moved all in and Blom let out a sigh and called.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Veď to nie je skutočný problém NL pravidiel, ten bol v dealerovi, ktorý sa pozabudol a mal v hlave FL a Pl pravidlá. samotný pojem Nl je všeobsahujúci a v konečnom dôsledku, jediné problémy sú s veľkosťou raisu s ohľadom na to, či ide o call alebo rais, resp. o vynútený call alebo raise. Nič to nemení na tom, že v NL nie je obmedzený počet stávok, tie sú ohraničené iba skutočným stavom- výškou stacku hráča, preto pri x-way potoch vznikajú viaceré poty: hlavný a viacero vedlajších, podľa počtu zúčastnených hráčov a výšky ich stackov.
-
A ešte v krátkosti, nielen FL a PL holdemu mohol spliesť dealera ale najmä neholdemové varianty.
-
Chlapci cauko...spytam sa na pre vás zrejme triviálnu vec..možno nie board: A A 10 7 2...súper 10 7, ja 10 5...split pot však? pretože mám právo na pravidlo play the board nie? napriek tomu, že súper ma totožného kickera aký je na boarde a ja ho k dispozícii nemám..ak by ste mali nejaký odkaz na pravidlá takéto obšírne budem rád...
- Andyman
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
split pot, obaja mate dva pary a totozneho kickera (tvoj kicker "nehra", ale berie sa 7icka z boardu) - keby mal typek T8, tak pot je jeho (on by mal AATT8 a ty AATT7), ale takto mate obaja sedmicku
na tomto konkretnom boarde je river vzdy split nezavisle od river karty, ak nehitne typek sedmicku samozrejme
na tomto konkretnom boarde je river vzdy split nezavisle od river karty, ak nehitne typek sedmicku samozrejme
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Andyman napísal:board: A A 10 7 2...súper 10 7, ja 10 5...split pot však? pretože mám právo na pravidlo play the board nie?
tak ty mas hlavne pravo na pravidlo zostavit z dvoch kariet na tvojej ruke a 5tich spolocnych kartach na stole najsilnejsiu kombinaciu a je jedno ci pouzijes 2 tvoje karty a 3 na stole alebo 1+4 alebo 0+5. Cize v tomto pripade to vyzera pre teba takto:
A A 10 7 2 10 5
a pre supera takto:
A A 10 7 2 10 7
Cize spilt. Kua chlapi co je na tom take tazke pochopit ze zo 7 kariet ktore su k dispozcii je potrebne vybrat kombinaciu 5tich najsilnejsich
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Pockaj ked chalan objavi omahu...
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.