UCITEL
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
UCITEL
Ahojte hladam niekoho kto si zaraba pokrom a mal by cas dat mi nejake lekcie samozrejme zadarmo to nechcem zaplatim si na cene sa dohodneme nie som uplny zaciatocnik ale od uspesneho hraca mam strasne daleko. Ak niekto ma cas a zaujem nech mi posle spravu. Dakujem
- Milanko22
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: UCITEL
Ahoj!
Píšeš, že niesi začiatočník, ale od úspešného hráča to má dosť ďaleko. Je to dosť široký popis, asi by pomohlo, ak by si napísal viac. Kedy si začal, aké varianty hráš (cash game, SNG turnaje alebo MTT a akým sa chceš hlavne venovať), trošku výsledky, koľko času máš cca na poker a podobne
Ťažko ti aj bude chcieť radiť profi SNG hráč, ak sa chceš venovať výlučne cash games alebo naopak
Píšeš, že niesi začiatočník, ale od úspešného hráča to má dosť ďaleko. Je to dosť široký popis, asi by pomohlo, ak by si napísal viac. Kedy si začal, aké varianty hráš (cash game, SNG turnaje alebo MTT a akým sa chceš hlavne venovať), trošku výsledky, koľko času máš cca na poker a podobne
Ťažko ti aj bude chcieť radiť profi SNG hráč, ak sa chceš venovať výlučne cash games alebo naopak
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: UCITEL
a taktiez ake stakes hras, na akej herni a co je tvoj ciel pri spolupraci.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.