velikost stolu
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
velikost stolu
Jak se mění velikost stolů u Paradise? Dík
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: velikost stolu
jedna z veci, preco tam nehravam, skratka to nejde, alebo teda neslo, neviem ako je to dnes a dalej ma tam znervoznoval multitabling, ked stoly slo len kaskadovat. Heaven ale nedavno posielal mail s info o update herne, ked sa ako novinku uviedli klasicky multitabling, tak snad aj paradise caka aspon tato zmena.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: velikost stolu
Stolů si opravdu můžeš otevřít víc, ale ani po tom apdejtu stoly zmenšit asi nejdou.Aspoň jsem to tam nikde nenašel.Já tam včera chvilku hrál, ale měl jsem přes PIP puštěnou televizi a to okno mě přesahovalo do betovacích políček.Proto jsem to chtěl zmenšit.V slušných hernách to jde.
- algec111
Re: Re: Re: velikost stolu
Stoly sa daju zmensit len pred samotnym startom turnaja v loby je dole take prtave okienko kde odfajknes "spustit v min.zobr." :( co je dost na prd. Mozno to ide aj pocas turnaja ale to som este neskusal
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Re: Re: Re: velikost stolu
Díky zkusím.
- algec111
Re: Re: Re: Re: velikost stolu
Dík za radu.Mám místo monitoru 37"LCD, takže i tahle zmenšenina se dá celkem hrát.
- algec111
Re: Re: Re: Re: Re: velikost stolu
heh, no to mas dobre velku obrazovku, ake to ma rozlisenie? full HD? Ako daleko od toho sedis? Neboli ta krk ked hras dlhsie?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: velikost stolu
Samsung LE37R86, není full jen HD ready.Sedím asi 1,5m. Teda já u toho ležím na gauči.Ale jinak velmi dobrá TV. Mimochodem vyrobená na Slovensku.
- algec111
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.