vyber herne
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: vyber herne
Skoro všetky herne akceptujú visa elektron a keď nemá konkrétne logo tak sa dá platiť cez logo Visa /nestalo sa mi ,že neviem zaplatiť/.doteraz jediná herňa neakceptovala karty F****Tilt poker ,ale asi pár mesiacov akceptuje aj ona.Ak chceš vybrať peniaze musíš vždy zaplatiť kartou.niektoré herne žiadajú verifikáciu karty niektoré nie/P****Stars ani F****Tilt nie/.poplatok závisí od herne.ja som si nevšimol ,že by bol ale je to možné pre kurzové výkyvy ,nevieš aké kurzy používajú takže poplatok si nevieš vyrátať ak je/pokerstar nemá poplatok/.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
ok ale ked vyhram neake prachy z freerolllov a nasledne nahram nieco na sit and go tak azda by to mohlo ist aj bez nutnosti vkladu ako som sa poinformoval v herniach /U***et alebo Wi****m hill/
A co sa tyka kariet Visa a Visa electron tak to je uplne ina technicka zalezitost z pohladu transakcii penazi lebo niektore herne maju v bank options aj obidve loga ale niektore iba jedno a to ma pletie
A co sa tyka kariet Visa a Visa electron tak to je uplne ina technicka zalezitost z pohladu transakcii penazi lebo niektore herne maju v bank options aj obidve loga ale niektore iba jedno a to ma pletie
- x_armstrong
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
co takto najprv nieco vyhrat a potom polemizovat o tom ako to vybrat?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Ved praveze takto som uz nahral 50 eur
- x_armstrong
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
sukromne stoly
Existuju v nejakej herni nieco ako sukromne stoly? Ak si chcem online zahrat s kamosmi a nechcem aby mi tam niekto cudzi vliezol?
- Miro
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: sukromne stoly
Miro napísal:Existuju v nejakej herni nieco ako sukromne stoly? Ak si chcem online zahrat s kamosmi a nechcem aby mi tam niekto cudzi vliezol?
na OnGame sieti sa to da tj. B**n,Tower,Stryyke atd
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
vyber herne
po dlhsom case by som rad skusil nejaku novu hernu. mohli by ste mi nejaku poradit(okrem FTP a PS)? budem hravat NL2-5 obcas i PLO 2, bolo by dobre keby aj traffic bol "dostatocny" (viem ze sa hore uvedenym dvom co sa trafiku tyka nc nevyrovna)
este jedna fishy otazka :
keby som sa zaregistroval do x novych herni(kazda by ponukala 100% first deposit bonus), mohol by som moje penieze M rozmnozit na M * 2^x ? - teda zaregistrujem sa, depositnem, vyberiem dvojnasobok a ten proces zopakujem x-krat
este jedna fishy otazka :
keby som sa zaregistroval do x novych herni(kazda by ponukala 100% first deposit bonus), mohol by som moje penieze M rozmnozit na M * 2^x ? - teda zaregistrujem sa, depositnem, vyberiem dvojnasobok a ten proces zopakujem x-krat
- ableton
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
k poslednej otazke-nie, nakolko bonus nemas zvacsa insta ale potrebujes nan nahrat body- na nl2 a 5 to zrejme pojde dost pomaly/tazko v ktorom kolvek roome..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Mal by som este jeden dotaz:
Mam istu sumu v PS(depositol som paysafe kartou), nemam ucty typu MoneyBookers, Neteller
Existuje nejaka jednoducha cesta ako presunut zdroje z PS do novej herne(viem ze casoutnut na bankovy ucet a potom depositnut z uctu by slo)?
Mam istu sumu v PS(depositol som paysafe kartou), nemam ucty typu MoneyBookers, Neteller
Existuje nejaka jednoducha cesta ako presunut zdroje z PS do novej herne(viem ze casoutnut na bankovy ucet a potom depositnut z uctu by slo)?
- ableton
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
ableton napísal:Existuje nejaka jednoducha cesta ako presunut zdroje z PS do novej herne(viem ze casoutnut na bankovy ucet a potom depositnut z uctu by slo)?
No cashoutovanie bez moneybookers trva pomerne dlho ( ), a myslim, ze tie 1-2 dni si na tie peniaze pockas, mozno aj troska viac. Imo ked uz budes mat tie peniaze na ucte, tak odporucam spravit si moneybookers account. Najma ak chces clearovat bonusy a podobne veci, tak ti to ten proces znacne urychli (aj ked na druhej strane ich konverzny kurz z € do $ a opacne je niekedy vcelku vtipny, zasa sa mozem iba usmiat ).
Dalej k tomu vyberu herne. Naco potrebujes nejaky velikansky traffic? Hravas 10 stolov naraz alebo co? Podla mna vacsina znamejsich herni poskytuje celkom pohodlny pocet stolov na vacsine limitov, a cim nizsie, tym je tych stolov viacej Cize s NL5 by si nemal mat nikde problem, s PLO5 by sa uz mozno problem nasiel Ja teraz prechadzam na pokerheaven, maju tam 200%-ny first deposit bonus, ktory sa ale neda vyclearovat hranim NL5 (ibaze by si hral 8 hodin denne ), ale co je dolezite, maju tam aj rakeback 30%-ny a ten FDB sa z neho neodpocitava, ako vo vacsine herni! Cize pri clearovani bonusu mam cca 50%-ny RB, co je pomerne fit
Dalej co sa tyka samotneho bonusu, ako tucniak napisal, tak to funguje takym sposobom, ze ty si tam vlozis nejake peniaze, ale hned nedostanes nic! Najskor musis nazbierat urcite mnozstvo FPP (alebo akokolvek sa ten bodovaci system v tej danej herni nazyva), a postupne budes dostavat nejake ciastocky z toho tvojho depositu. Tie body ziskavas za rake, ktory si odovzdal herni. Na pokerheaven je pomer taky, ze za kazdych 25€, ktore herni odovzdas, dostanes 5€ bonusu. Ale kedze je potrebne ten bonus vyclearovat za mesiac, co je fakt malo, tak na NL5 toho fakt vela neziskas, ani ja na NL10 nepredpokladam nejake super zisky. Ale ked sa k tomu prida rakeback, tak to moze byt velmi prijemny boost.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.