P*R Poker
Re: P*R Poker
Je to s prepacenim uplne na ,,hovno,, herna.Co tim hracom ide na river,to nieje normalne.ako predchvilou,mal som AK a supr K3,na flop Kxx,na turn X,nepodstatne a na river 3!!!!Skur.vena trojka.No verili by ste tomu?????Alebo ja AJ,super A9.. na flop A a na river zasa 9!!!!
- PokerBoy
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
PokerBoy napísal:Je to s prepacenim uplne na ,,hovno,, herna.Co tim hracom ide na river,to nieje normalne.ako predchvilou,mal som AK a supr K3,na flop Kxx,na turn X,nepodstatne a na river 3!!!!Skur.vena trojka.No verili by ste tomu?????Alebo ja AJ,super A9.. na flop A a na river zasa 9!!!!
- mmcanny
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 55 krát/5 krát
Nevymyslel,to sa stalo.Hral som o hracie peniaze.
- PokerBoy
no este ze tak,to keby sa mi stalo za normalne peniaze tak rozbijem pocitac
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Vyhral som 42 centov a hned v prvej hre som ich prehral.
- PokerBoy
popoBA napísal:to je blbost to si si vymyslel to by sa stat nemohlo
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Mam otazku,kde sa daju dobit v tejto herni hracia peniaze,daju sa dobit tak,ako to bolo vo FTP,kde som si mohol dobit peniaze raz za 5 min??? alebo ako to tam funguje. a mam pripomienku.Na P*R sa neda hrat o hracie peniaze.so vsetkym vas dorovnaju,ked ste pri stole 5/10 alebo 50 /100...teraz som mal KQ a suka skurvena mala 93 flop 9,3 Q turn 9.ja QQ ona full hhause,do pice,skoro ma jeblo,som prisiel o vsetkky zetony,preto sa pytam,ci sa nedaju dobit hracie peniaze.
- PokerBoy
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.