1. Den U***et Open Miláno: exkluzivní rozhovor s Kairit, Cst
Počet príspevkov: 48 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: Hufelix
Macccho, ja viem ze to pre 90% populacie znie divne, ale sak musime mysliet dopredu... raz to SNG moze mat neskutocnu cenu :-) Chudak Yegon (a vsetci ostatni) ma smolu, lebo nema okolo seba armadu pravnikov a inych ziskuchtivcov, co by ho na to upozornili :-D
Hufelix, vyborny plan, ked to budem nahravat, specialne sa zameriam na to, aby som bol na jednom stole shortstack 8-)
Hufelix, vyborny plan, ked to budem nahravat, specialne sa zameriam na to, aby som bol na jednom stole shortstack 8-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 7castle
simple push/fold mod podla ICM
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
15BB
15BB je trocha zlozitejsie macccho - mozes pushovat ale len dobre karty a nie trash ako s 8BB
vseobecne pravidlo je ze s 15BB stackom sa nestealuju blindy - akoze raise na 2.5BB a cbet 4BB lebo by nas to presunulo do stavu <10BB ak super nezlozi co nie je dobre
15BB stack sa pouziva na resteal - teda niekto otvori na 2.5BB v neskorej pozicii a ja ho shipnem allin
kedze sa to takto robi tak ked raisujem s 15BB stackom v neskorej pozicii mal by som vzdy mat ruku s ktorou budem ochotny dorovnat ak ma niekto shipne pred flopom allin
vseobecne pravidlo je ze s 15BB stackom sa nestealuju blindy - akoze raise na 2.5BB a cbet 4BB lebo by nas to presunulo do stavu <10BB ak super nezlozi co nie je dobre
15BB stack sa pouziva na resteal - teda niekto otvori na 2.5BB v neskorej pozicii a ja ho shipnem allin
kedze sa to takto robi tak ked raisujem s 15BB stackom v neskorej pozicii mal by som vzdy mat ruku s ktorou budem ochotny dorovnat ak ma niekto shipne pred flopom allin
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: 15BB
yegon - jj tak nejak se snazim hrat, jenze si porad myslim ze je to pro me nejzratovejsi faze . Ale asi je to i tim uze kazdymu sng nevenuju tolik casu(multi tabluju)
ceky- mi ani nemluv o vcerejsim SM, za tri hodiny hry nej karty - AK , 88 na ktere sem vypadl jako short vs AJ(ano A na river), obcas nejakej ten steal ale jinak utrpeni
ceky- mi ani nemluv o vcerejsim SM, za tri hodiny hry nej karty - AK , 88 na ktere sem vypadl jako short vs AJ(ano A na river), obcas nejakej ten steal ale jinak utrpeni
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: 15BB
pokertracker by mal vediet zobrazit ako si ziskovy/stratovy na jednotlivych vyskach blindov - ak mas rozumnu odohratu vzorku malo by vsetko byt v pluse
podla toho sa da potom identifikovat kde mas problem
podla toho sa da potom identifikovat kde mas problem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kradnutie
To je v SNG co???
Ja nekradnem nikdy, teda nikdy nehram ruku ktora nema hodnotu.
Ale s 15BB sa da ist bet/fold. Napr vtedy ak si CO a restealne ti jediny zo superov ktoreho sa obavas. Tiez sa da necbetovat flop, ak ta niekto callne. Jasne, nerobim to casto, ale s 15BB ATs na CO pri 50/100 nevidim vela inych moznosti, najma ak su btn a sbtight regulars a BB donk s 10BB.
Ja nekradnem nikdy, teda nikdy nehram ruku ktora nema hodnotu.
Ale s 15BB sa da ist bet/fold. Napr vtedy ak si CO a restealne ti jediny zo superov ktoreho sa obavas. Tiez sa da necbetovat flop, ak ta niekto callne. Jasne, nerobim to casto, ale s 15BB ATs na CO pri 50/100 nevidim vela inych moznosti, najma ak su btn a sbtight regulars a BB donk s 10BB.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 48 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.