1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!
Re: 1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!
ufff
den 1/A sa konci ked bude 10 hracov
den 1/B a 1/C sa skonci v tom istom levely ako den 1/A
takze najhorsi asi bude den 1/A???
den 1/A sa konci ked bude 10 hracov
den 1/B a 1/C sa skonci v tom istom levely ako den 1/A
takze najhorsi asi bude den 1/A???
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-bol niekto vcera?ak ano ako to tam vyzeralo?
-ja zvazujem ucast v sobotu,len doma to nepadlo na prilis urodnu podu,lebo minuly vikend som bol vo Frankfurte,chysta sa niekto v sobotu?
-ja zvazujem ucast v sobotu,len doma to nepadlo na prilis urodnu podu,lebo minuly vikend som bol vo Frankfurte,chysta sa niekto v sobotu?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ja som bol vcera, ucast slusna, okolo 100 ludi... dost nestastne som vypadol na 20tom mieste, ked som si s mojim tripsom nabehol do hidden fullhouse, vyradil ma doktor
stretol som tam daga, 7c a pod... 7c sa drzal ako short (ako ja) ale zil,. dalej student, ktory siel papa atd..
slusny nefajciarsky turnaj
stretol som tam daga, 7c a pod... 7c sa drzal ako short (ako ja) ale zil,. dalej student, ktory siel papa atd..
slusny nefajciarsky turnaj
- somNula
Caute,
ja rozmyslam ze pojdem zahrat. Zavolam studentovi o blizsie info...
svoco
ja rozmyslam ze pojdem zahrat. Zavolam studentovi o blizsie info...
svoco
- svoco
- Založený: Nov 2008
Hehe, jasne ze som bol short... to je moja taktika samozrejme Ale nie vazne ma uz zacina stvat ze poslednych X turnajov ma pri nizsich blindoch absolutne nic netriafa a furt idem do tych vyssich s 15BB
Ja totiz viem iba spravne pushovat, takze som si pockal na svoju chvilu, a za 10 min som spravil 3 DU z 10 na 80k, pricom ale ten treti DU nebol push ale hero call z mojej klenotnice - volal som AI s TP pricom super ma mal pokryteho, nebol som commited a mal som hratelny stack
Skoncil som ako CL, mam 132k, avg je 66k (bolo 66 ludi inak). Skoncilo sa v leveli 1000/2000/30 priblizne v polovici a bolo to okolo 2.45 rano ak si dobre pamatam, takze vtedy skocite aj vy dnes/zajtra ak pojdete.
GL vsetkym PPistom ak sa zucastnia.
Ja totiz viem iba spravne pushovat, takze som si pockal na svoju chvilu, a za 10 min som spravil 3 DU z 10 na 80k, pricom ale ten treti DU nebol push ale hero call z mojej klenotnice - volal som AI s TP pricom super ma mal pokryteho, nebol som commited a mal som hratelny stack
Skoncil som ako CL, mam 132k, avg je 66k (bolo 66 ludi inak). Skoncilo sa v leveli 1000/2000/30 priblizne v polovici a bolo to okolo 2.45 rano ak si dobre pamatam, takze vtedy skocite aj vy dnes/zajtra ak pojdete.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-aha takze tie zetony sa prenasaju?
-tak dufam,ze sa ti podari aspon druhe miesto spravit,ak by som isiel aj ja
-tak dufam,ze sa ti podari aspon druhe miesto spravit,ak by som isiel aj ja
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
7castle napísal:Hehe, jasne ze som bol short... to je moja taktika samozrejme Ale nie vazne ma uz zacina stvat ze poslednych X turnajov ma pri nizsich blindoch absolutne nic netriafa a furt idem do tych vyssich s 15BB
no mna by to nestvalo ak by som mal flipy zvladnute tak ako ty
nech sa dari
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
7 drevenych bungalovov ked fredy zahlasil, ze sa otvara cash 5/10 eur tak moj cash magnet vo vrecku
sa zapol a bol som hned out z turnaja
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Inak fakt sa tam nefajcilo?? To by som na turnajoch uvital Kolko Vas teda pokracuje v nedelu 7domcekov?
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
TexasHoldi napísal:Inak fakt sa tam nefajcilo?? To by som na turnajoch uvital Kolko Vas teda pokracuje v nedelu 7domcekov?
No to sa este nevie, lebo to je tak ze sa prestane v piatok aj v sobotu v tom istom leveli co sme skoncili my. Kedze pride zrejme viac ludi, tak viac aj postupi, tipujem tak 15 z kazdeho dna, co s nami desiatimi bude asi 40 dokopy. ITM je vraj minimum 27.
cstrike22 napísal:7 drevenych bungalovov ked fredy zahlasil, ze sa otvara cash 5/10 eur tak moj cash magnet vo vrecku
No ved ja ti stale hovorim ze hrat turnaje je EV- pre teba
yegon napísal:no mna by to nestvalo ak by som mal flipy zvladnute tak ako ty
nech sa dari
No zase ta ista pesnicka Flip som dal len jeden, to druhe bolo 70/30 a tretie 80/20. Vravim ze to len vyvazuje unluck z prvych levelov, keby som mal stack vtedy nemusim pushovat ze ano
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.