Zoling napísal::lol2:
jsi ted povyhraval neco, tak muzes "pustit chlup"
Zoling napísal::lol2:
1zart1 napísal:Otazka na organizatorov. Nie je to nahodou tak, ze clenovia teamu, v ktorom su aj organizatori, neberu priebeznu cenu a ta sa presuva na najlepsieho z druheho teamu??
APminer napísal:1zart1 napísal:Otazka na organizatorov. Nie je to nahodou tak, ze clenovia teamu, v ktorom su aj organizatori, neberu priebeznu cenu a ta sa presuva na najlepsieho z druheho teamu??
tu radost ti udelat nemuzou Sydney je daleko a cesta dlouha ... v tvem veku by mohla hrozit nejaka komplikace
1zart1 napísal:APminer napísal:1zart1 napísal:Otazka na organizatorov. Nie je to nahodou tak, ze clenovia teamu, v ktorom su aj organizatori, neberu priebeznu cenu a ta sa presuva na najlepsieho z druheho teamu??
tu radost ti udelat nemuzou Sydney je daleko a cesta dlouha ... v tvem veku by mohla hrozit nejaka komplikace
Dedku, konzultoval som to so svojim osobnym lekarom a jeho teamu a takato cesta by mi vraj velmi prospela a neser ma, lebo keby si to menej flakal mohli sme byt mi 1.
kmocar napísal:chcel by som do nejakeho timu no nemam niekoho najde sa niekto na vytvorenie noveho timu? kmocar@gmail.com
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 3 hostí.