€3,000 GTD freezeout v CCC Bratislava ukončil deal v trojici

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

€3,000 GTD freezeout v CCC Bratislava ukončil deal v trojici

Odoslaťod admin 12 Jan 2014 03:30

Diskusia k článku: €3,000 GTD freezeout v CCC Bratislava ukončil deal v trojici

Turnaj s najvyššou garanciou v meste sa tento víkend odohrával v CCC. Za buy-in €29 ste si mohli zahrať o €3,000 a táto suma sa po krásnej účasti ešte o čosi navýšila. Sobotný súboj nervov, šťastia, odvahy a umenia si nenechali ujsť známe tváre ani nováčikovia. Akčné momenty sa odohrávali aj na dvoch cash stoloch a tiež pri "home games" v bare. Ak ste sa zúčastniť nemohli, máte šancu prečítať si o priebehu turnaja v našom reporte.

Freezeout s možnosťou UNL re-entry sa rozbehol veľmi rýchlo vo veľkom počte hráčov. Veľmi rýchlo aj napredoval, vďaka 20 minútovým levelom. Za €29 ste dostali po 20,000 chipov. Celkovo sa v sobotu spravilo 128 entries a garancia tak bola pokorená. Okrem iných si prišli zabojovať aj Ferkan, Alenka Andrassyová, Adam Garin, Tomáš Demovič, Kondy, Inšpektor, Ramzey alebo Oto Lohnický.

Samozrejme som si tento turnaj nenechala ujsť ani ja, no čakal ma smutný koniec. Ešte pred ukončením registrácie som sa sa dostala do AI so %4s%-%5s% na ruke za cca 12,000. Na boarde %9s%-%8s%-%6s%-%7s%-%Ac% sa nebolo moc čoho báť. Hm :) To by som ale samozrejme nebola ja, keby súper neotočil %As%-%Ts%. Mimochodom v tejto chvíli mal tento hráč, Majo Charizopulos, cez 120,000 a o pár hier neskôr prekročil aj 200,000-covú hranicu. Bez závisti treba povedať, že Majovi prišlo všekto čo mu prísť mohlo. Ale poďme odo mňa k tým, čo to...

Celý článok => €3,000 GTD freezeout v CCC Bratislava ukončil deal v trojici
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!