elladan1 napísal:dá sa ten analyzér použiť aj pre iPoker herne? ...mimochodom dobrý článok
Pokial viem nie, JUK's LA ide na Party, PS a FT. To je ako so vsetkym (scriptami napr), nie je dopyt taky. Ale zrejme HEM ti ten graf spravi.
erichoff napísal:Mini poznamka: jedna sa o variaNciu, nie variaciu. Matematicky su do dva rozdielne pojmy. Inak 7castle, ako vzdy, uzitocne informacie.
Oops, ja viem ze anglicky je variance, ale vzdy som to bral tak ze sk preklad je variacia, a neriesil som ze je to odborny pojem. Ak naozaj variacia=/variancia v slovencine tak potom to pouzivam zle, aj ked, nie som si isty, ci uz to v pokri tak nejak nezludovelo, ze povodny matematicky/statisticky vyznam je prekryty nevedomostou pouzivatelov
HypAA napísal:ja by som sa chcel opytat k tym grafom.. ten prvy co vlastne znazornuje? Nieco podobne som videl na pravdepodobnost pri hadzani mincou...ze pri akom pocte bude najmensia odchylka (aplikovane v heads upoch) ale v 9max. vyznam moc nevidim.
k tomu druhemu.. pises o SNG a je tam graf z cash game, ci? myslim ze EV a non/showdown win. je nieco ine.btw v dlhodobom hladisku sa k cervenej ciare(adjusted) aspon trochu priblizi skutocnost?
Prvy neznamena nic, ten je len ilustracny k variance
Druhy je chybny, sry, ta redline co je tam je naozaj cashova nonSD a to je nieco uplne ine ako ta redline o ktorej hovorim ja Je mi to luto, poprosim chalanov aby to opravili.