A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už tento víkend!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už tento víkend!

Odoslaťod admin 19 Apr 2016 14:00

Diskusia k článku: A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už tento víkend!

Nielen hráči zo Zvolena, Prievidze a Popradu sa majú načo tešiť. No práve v týchto troch mestách sa uskutoční Day 1 turnaja s nízkym buy-inom a garanciou až €20,000. Final Day je samozrejme vo Zvolene, kde bude okrem pokrových bojov zaujímavý aj sprievodný program so speváckym duom Twiins a moderátorkou Barborou Rakovskou.

Po veľmi úspešnom štarte prichádza na rad slávnostné otvorenie klubu, ktoré sa bude niesť vo hviezdnom štýle. Historický prvý turnaj v Rebuy Stars Zvolen dopadol nad očakávania všetkých účastníkov aj vedenia klubu. Veď garancia €4,000 bola poľahky prekonaná, a to o viac ako €2,000! Číslo 147, ktoré svietilo pod položkou entries hovorí za všetko. Naplniť klub takýmto počtom ľudí sa už dávno nikomu v tejto lokalite nepodarilo. Úvodný turnaj nakoniec skončil 5-way dealom podľa ICM, z ktorých najlepšie dopadol Kuši zo Šiah, ktorý si odniesol vyše €900. Počas turnaja boli otvorené 2 cash game stoly, €2/€5 prezlečená za €1/€2 a €1/€1 a atmosféra, ktorá sa niesla klubom, bola viac ako vynikajúca.

Hlavným ťahákom však bude tohto víkendový Grand Opening s garanciou až €20,000! Príjemný buy-in a garancia, ktorá sa v týchto končinách Slovenska len tak často nevidí. Vyhrať len za €33 sumu viac ako €4,500, ktorá bude prichystaná pre víťaza, je ponuka naozaj lákavá. Očakávaná účasť...

Celý článok => A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už tento víkend!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už

Odoslaťod A_Rimmer 19 Apr 2016 15:20

Garancia: €20,000 moneypool

:bad:

Neuveritelne, toto je asi uz vazne mozne len na Slovensku, ze si este niekto dovoli tento oj*b, zvlast po tom, co si uzilo GV.. :evil: Este k tomu rovno na prvom velkom turnaji, ktory si nazve "Grand opening". Gratulujem Rebuy Stars, najlepsi mozny zaciatok. :bad:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod fekalm 19 Apr 2016 15:56

http://www.pokerportal.info/spravodajst ... gtd-turnaj

V predtym clanku sa hralo este o prizepool :)
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod 3flash3 19 Apr 2016 17:56

juwiz8.jpg.gif
juwiz8.jpg.gif (835.4 ) Zobrazená 3911 krát
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod poker22 19 Apr 2016 18:51

Ale v Rebuy Stars sa tým nejako netaja. Všade píšu, že jediný poplatok, ktorý majú je 13%, žiadne iné fee neberú... inak aj v live reporte od konkurecie to bolo spomenuté. Aj na facebooku to majú asi pod každým postom... takže si myslím, že keď ťa stým oboznámia dopredu, tak je to ok. Ja som bol hrať v jednom nemenovanom klube, ktorý garantoval 6.000€ a na prizepool rozdelili 5.666 a tesne pred final table ešte zobrali asi 350€ dole... a keď som sa spýtal, že prečo sa zmenili ceny, tak mi bolo povedané, že floor zabudol odpočítať percentá do nejakej ligy či co... a to urobili keď bolo v turnaji posledných 12 hráčov!!! Toto je myslím :bad:
poker22

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod fekalm 19 Apr 2016 21:14

poker22 napísal:Ale v Rebuy Stars sa tým nejako netaja. Všade píšu, že jediný poplatok, ktorý majú je 13%, žiadne iné fee neberú... inak aj v live reporte od konkurecie to bolo spomenuté. Aj na facebooku to majú asi pod každým postom... takže si myslím, že keď ťa stým oboznámia dopredu, tak je to ok. Ja som bol hrať v jednom nemenovanom klube, ktorý garantoval 6.000€ a na prizepool rozdelili 5.666 a tesne pred final table ešte zobrali asi 350€ dole... a keď som sa spýtal, že prečo sa zmenili ceny, tak mi bolo povedané, že floor zabudol odpočítať percentá do nejakej ligy či co... a to urobili keď bolo v turnaji posledných 12 hráčov!!! Toto je myslím :bad:

Hlavne na letakoch a banneroch ked svieti 20.000 GTD, je to neskutocne transparentne a spomenute
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod poker22 20 Apr 2016 19:00

fekalm napísal:
poker22 napísal:Ale v Rebuy Stars sa tým nejako netaja. Všade píšu, že jediný poplatok, ktorý majú je 13%, žiadne iné fee neberú... inak aj v live reporte od konkurecie to bolo spomenuté. Aj na facebooku to majú asi pod každým postom... takže si myslím, že keď ťa stým oboznámia dopredu, tak je to ok. Ja som bol hrať v jednom nemenovanom klube, ktorý garantoval 6.000€ a na prizepool rozdelili 5.666 a tesne pred final table ešte zobrali asi 350€ dole... a keď som sa spýtal, že prečo sa zmenili ceny, tak mi bolo povedané, že floor zabudol odpočítať percentá do nejakej ligy či co... a to urobili keď bolo v turnaji posledných 12 hráčov!!! Toto je myslím :bad:

Hlavne na letakoch a banneroch ked svieti 20.000 GTD, je to neskutocne transparentne a spomenute

Napr. Banco ma na letákoch tiež 100.000 GTD a main pool majú momentálne 96.000€! Viď prvé foto dnešného live reportu. A tiež to nikde nemajú napísané... nezastávam sa Rebuy Stars. Mali by to mať samozrejme zverejnené aj na reklamných letákoch, ale myslím si, že to nieje nič neobvyklé... a tak ako vravím, neporovnával by som to s GV, lebo oni sa tým nikde netaja...
poker22

Odoslaťod TomMolivan 20 Apr 2016 22:07

poker22 napísal:
Napr. Banco ma na letákoch tiež 100.000 GTD a main pool majú momentálne 96.000€! Viď prvé foto dnešného live reportu. A tiež to nikde nemajú napísané... nezastávam sa Rebuy Stars. Mali by to mať samozrejme zverejnené aj na reklamných letákoch, ale myslím si, že to nieje nič neobvyklé... a tak ako vravím, neporovnával by som to s GV, lebo oni sa tým nikde netaja...

Pravda - že GTD nikdy vlastne nie je guaranteed, je prinajmenšom divná vec. Treba však povedať, že strhávanie 2 - 4% z garantovaného prize poolu pre staff je dlhodobo známa a všeobecne akceptovaná vec na celom svete, zatiaľ čo pojem "money pool" proste neexistuje.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod poker22 20 Apr 2016 23:11

TomMolivan napísal:
poker22 napísal:

Pravda - že GTD nikdy vlastne nie je guaranteed, je prinajmenšom divná vec. Treba však povedať, že strhávanie 2 - 4% z garantovaného prize poolu pre staff je dlhodobo známa a všeobecne akceptovaná vec na celom svete, zatiaľ čo pojem "money pool" proste neexistuje.

Ok, tak ako potom nazveš sumu, ktorú garantuješ mínus percentá, ktoré zostávajú tebe ako klubu??? Či taký pojem neexistuje?
poker22

Odoslaťod Zeltzn 21 Apr 2016 00:59

ojeb
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!