Aaron Jones alias aejones

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Aaron Jones alias aejones

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Aaron Jones alias aejones

Niektorí ho milujú, iní nenávidia, avšak sotva sa nájde niekto kto ho nepovažuje za absolútnu špičku medzi online hráčmi.Každý, kto sa len trochu zaujíma o poker, hlavne však o online poker už určite počul meno \"aejones\". Či už vďaka jeho úspechom v NL Hold\'em cash game (25 $/50 $ a vyššie), alebo pre jeho pravidelné prispievanie do rôznych pokrových fór a v neposlednom rade aj kvôli jeho úspešným tréningovým videám na jednej internetovej stránke.Avšak päťmiestne výhry tohto z Indianopolisu (vyštudoval filozofiu na Butler Univerzity) pochádzajúceho hráča neboli vždy samozrejmosťou. Ako sám priznáva, až trpké prehry mu pomohli získať profesionálnejší prístup k pokru: \"Nikdy predtým ako som začal hrávať NL 1000 s mojimi 2000 dolármi som nepočul o bankroll managmente: \"Musel som veci ako je variance zažiť na vlastnej koži, predtým ako som o nich niečo čítal, o to lepšie som ich však pochopil. Keď človek príde o všetko, vtedy sa najlepšie naučí ako zachovať chladnú hlavu a zostať pokojný, a to je jeden z kľúčov k úspechu.\"Odvtedy nabrala jeho kariéra správny smer. Ako potvrdzuje nedávna session so ziskom 71.000 $ proti Davidovi \"DaEvils\" Schnellerovi. Jones je známy aj pre svoju ochotu poradiť a diskutovať o pokrových stratégiách. Pravidelne prispieva aj na Two plus two fórum. Zatiaľ čo on sám dlhé hodiny rozoberá hand...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Aaron Jones alias aejones

Odoslaťod Horsey7 24 Feb 2009 10:00

owned

aejones2008.jpg
aejones2008.jpg (62.1 ) Zobrazená 1043 krát

sranda, ze na $5/10 ma relat. nizky winrate oproti $25/50..ved 100k ruk je dost velka vzorka

aejones2008_2.jpg
aejones2008_2.jpg (27.71 ) Zobrazená 990 krát
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!