Anketa o 3 lístky na €10,000 GTD a 1 na PokerPortal.sk Live

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Anketa o 3 lístky na €10,000 GTD a 1 na PokerPortal.sk Live

Odoslaťod popoBA 07 Mar 2011 22:58

ramzey napísal:
popoBA napísal:a co tak dat buyiny trebars tri? proste choose your buyin. za 50 evri 8k stack za 100 evri 15k stack a za 150 trebars 25k.

Nejsom fanusikom typu "choose yr buyin" a urcite 8k za 50 evri sa mi zda vela.

no sak to ani ja ale ked ma ist o da sa povedat "spolocenske podujatie" tak aj vlk by bol syty aj koza cela
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod ramzey 07 Mar 2011 23:03

Jasne, rozumiem, len urcite by vela ludi vyplakavalo, ze je to nefer (par ludi uz mam aj vytipovanych :D)

Ale kazdopadne poker je hra sikovnosti a stacku, tak by nemohol nikto snad namietat, ale nehajme to na kompetentnych.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod zackmir 07 Mar 2011 23:06

Som fajciar, tazko sa mi vyjadrit k dymovym palickam :) no zniesol by som aj keby sa nefajcilo... prestavocka kazdu hodinku na 5 minut na cigaretku jak na PS :)

Tot k fajceniu...

Co sa tyka turnajov, tak ste to navrhli celkom dobre... myslim ze ist nad buyin 100 by uz bolo prilis, maximum tych 150...

A tiez by som sa priklonil k roznej verzii turnajov... napr jeden klasika freezout, jeden 6max, ... :-D

a dlzka turnaja jednoznacne 1 den... nejdete robit wsop :poklona:
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod popoBA 07 Mar 2011 23:21

ramzey napísal:Jasne, rozumiem, len urcite by vela ludi vyplakavalo, ze je to nefer (par ludi uz mam aj vytipovanych :D)

Ale kazdopadne poker je hra sikovnosti a stacku, tak by nemohol nikto snad namietat, ale nehajme to na kompetentnych.

co je nefer? ked bude turnaj za 100 evri s 15k stackom tak ho plno ludi hebude hrat.ked budu mat moznost si za polku BI kupoit polku starting stacku tak voci komu to bude nefer?
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod ramzey 07 Mar 2011 23:41

Ja netvrdim, ze to je nefer, len poznam vela ludi co na to frflali, ze pre nich je to nefer.
Ja osobne stym az taky problem nemam, nech si hra kazdy co chce, len poznam vela ludi ktory tym uplne opovrhuju a zda sa im to dokonca az skandalne nefer.

Kazdopadne moj nazor je ten, ze by mal mat kazdy rovnake startovne pole.

Nech uz bude zaver akykolvek, ja vykrikovat, ze to je nefer urcite nebudem, na to som dost velky salamista :)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod 7castle 08 Mar 2011 00:35

Ja som urcite za 1dnovy, BI cim vacsi do 200e tym lepsie, ale chapem ze to asi nie je ideal pre vacsinu, takze 100e je ok, a rozhodne podporujem myslienku nech to je od 1400, ak to bude v sobotu tak by to nemalo vadit pracujucej vacsine a rozhodne je lepsie dohrat o 2 v noci ako niekedy o 5 rano (s tym ze ked clovek vypadne skoro tak moze vecer robit x inych veci, napr. si zapnut online :D ).
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod DevilMayCry 08 Mar 2011 00:44

fakt este raz apelujem na ten zaciatok turnaja a vyzera to tak ze aj ostatnym sa to pozdava.......pls pls pls pls pls posun na 14:00 - mam na mysli zaciatok, nie registraciu :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Začiatok turnaja

Odoslaťod tomas.ziak 08 Mar 2011 02:03

Čo sa týka začiatku turnaja, počas série PokerPortal.sk Live Series ani nemal byť o 18:00 ako pri nultom ročníku. S myšlienkou začínať už v poobedných hodinách sme pracovali aj predtým a som len rád, že ostatní túto myšlienku podporujú (pri jej presadzovaní som mal niekoľko oponentov).

Problém s nevyhovujúcim začiatkom pre mimobratislavských hráčov alebo pre tých, ktorí majú pre daný deň naplánované aj iné aktivity (aj keď si myslím, že jeden deň si vyhradiť na poker a na priateľov z PokerPortal.sk by nemal byť pre nikoho problém), možno eliminovať aj "late registráciou" - môžeme ju predĺžiť na 6 úvodných levelov a prestávku (ak počítame s 15.000 počiatočným stackom, tak aj pri blindoch 200/400/50 bude mať hráč cez 35 BB a je len na každého uvážení, či sa mu podľa neho oplatí naskočiť aj počas prestávky do turnaja). Ak by sme začínali napr. o 14:00, tak by možnosť registrovať sa trvala pri 30 minútovej prstávke po 6 leveli do 17:30.

Čo sa týka dĺžky levelov a štartovného stacku, chceme dať priestor na kvalitnú hru a odlíšiť sa od DOXXbet-u. Preto si myslím, že 15.000 je ideálne (možno by ale stačilo aj menej, napr. 12.000). Levely podľa mňa stačia aj 30-minútové. Už formát DOXXbet-u a priemerná dĺžka turnaja je pomerne na hrane možností jednodňového turnaja.

Živé kvalifikácie budú prebiehať vždy deň predtým v danom klube vo forme €10 unl. re-buy + add-on turnaja s garanciou 10-12 miest.

Preferujeme nefajčiarsky turnaj. Určite to tak malo byť už na nultom ročníku. Ja som tiež fajčiar, ale nikdy pri stole nefajčím. Myslím si, že nikto s tým nebude mať problém. Ostatne vo svete to už je bežný štandard.

Čo sa týka obmienania turnajov, to je otvorená otázka. Súhlasím, že možno by bolo zaujímavejšie, keby všetky turnaje nemali rovnaký formát a možno ani buy-in. Otázka znie, či spektrum hráčov, ktorí prídu hrať €100 turnaj, príde aj na €200 - aby sme zbytočne nediskriminovali niektorých hráčov. 6-max si myslím, že nie je reálny, pretože by sme boli výrazne limitovaní kapacitou klubov a neboli by sme schopní usadiť všetkých (napr. v GV je myslím 13 stolov, čo predstavuje kapacitu 78).

SKôr ma ale zaujíma, ako si predstavuejte rebríček, resp. hodnotenie a vôbec či sa vám páči myšlienka záverečného turnaja. Druhá možnosť je jednoducho rozpočítať výhry podľa postavenia v rebríčku. Ak máte nejaké nápady, tak sem s nimi.

Zároveň nesmieme zabúdať, že cieľom je, aby sa návštevníci stránky mohli stretnúť naživo - ako sa teda rozpoznáme v tom dave? Dáme normálne menovky, alebo to považujete za prílišný zásah do súkromia?

Taktiež by uvažujem nad možnosťou organizovania niečoho, čo by sme mohli nazvať seminár alebo prednáška - urobiť si niečo ako výúkové stretnutie, kde by ikony tejto stránky mohli urobiť prednášku k určitým témam, ktoré sú im najbližšie. Mohli by sme diskutovať, klásť otázky a vypočuť si rôzne názory na danú problematiku.

Táto diskusia by sa mala venovať všetkým aspektom turnaja, nielen tomu či bude fajčiarsky alebo nefajčiarsky. To si myslím je už jasná vec.
tomas.ziak

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 2 krát/7 krát

Re: Začiatok turnaja

Odoslaťod popoBA 08 Mar 2011 04:32

tomas.ziak napísal:Taktiež by uvažujem nad možnosťou organizovania niečoho, čo by sme mohli nazvať seminár alebo prednáška - urobiť si niečo ako výúkové stretnutie, kde by ikony tejto stránky mohli urobiť prednášku k určitým témam, ktoré sú im najbližšie. Mohli by sme diskutovať, klásť otázky a vypočuť si rôzne názory na danú problematiku.

sound good. berem si na triko prednasku o bielom rume prvy STOP.

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
Lubkomir
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod rafi 08 Mar 2011 09:50

016roy napísal: takze verejny vyzva ktora sa nezmestila do otazok v ankete:
Kto je za to, aby sa vlade zucastnil aspon jedneho turnaja? :)

Jednoznacne som za to. Mala to byt prva otazka v ankete :lol2:
rafi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!