CCC Bratislava a ich turnaj s aktuálne top garanciou v rámci
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
CCC Bratislava a ich turnaj s aktuálne top garanciou v rámci
Diskusia k článku: CCC Bratislava a ich turnaj s aktuálne top garanciou v rámci našeho hlavného mesta
Po dlhšej dobe sa opäť hlásim z CCC Bratislava, aby som Vám priniesla prehľad diania z turnaja €35 (1 rebuy) a GTD €4,500. Garancia prilákala množstvo známich tvári a objavilo sa aj pár "pohrešovaných" hráčov. Garancia nakoniec prekonaná nebola, no napriek tomu bol piatkový turnaj zaujímavý a plný akcie.
Turnaja sa zúčastnilo 69 hráčov, ktorí 56 rebuy-mi garanciu nenaplnili a konečný prizepool sa zastavil na sume €3,820. Ako som spomínala zostava pri stoloch bola naozaj zaujímavá. Do CCC si v piatok našli cestu mená ako Filip Polášk, Boris Gál, Fero "Ferkan" Rovenský, Peter Boroš, Jozef Bartáloš, Miro Biznár, Marek Šindelár, Kokso alebo "Fredy". Veľmi zaujímavý stôl sa vytvoril hneď od začiatku (1 Brezina, 2 Ferkan, 3 Kokso, 4 Gál, 5 Fredy, 7 Ondra Milaberský)
Posledných troch stolov sa nedožili všetci menovaní, ale piatkový večer nezabalili. Rozbehli sa postupne tri cash stoly a pokrová noc tak pre nich pokračovala do skorých ranných hodín. Medzi posledných 27 šťastnejších sa dostali Kokso, Fredy, Boroš, Fritz, Bartáloš, Šindelár, Jožko a Alenka Andrassyovci alebo Mišo Chamila. V tejto fáze, na blindoch 600/1,200 nabrala hra na obrátkach a každú chvíľu sa sálou nieslo "seat open". AVG síce činil okolo 41,000, no ako to už býva, v hre ostali po 9 leveloch len chipleadri a shorti, ktorým neostalo iné ako pushovať.
Výplatná...
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... neho-mesta
Po dlhšej dobe sa opäť hlásim z CCC Bratislava, aby som Vám priniesla prehľad diania z turnaja €35 (1 rebuy) a GTD €4,500. Garancia prilákala množstvo známich tvári a objavilo sa aj pár "pohrešovaných" hráčov. Garancia nakoniec prekonaná nebola, no napriek tomu bol piatkový turnaj zaujímavý a plný akcie.
Turnaja sa zúčastnilo 69 hráčov, ktorí 56 rebuy-mi garanciu nenaplnili a konečný prizepool sa zastavil na sume €3,820. Ako som spomínala zostava pri stoloch bola naozaj zaujímavá. Do CCC si v piatok našli cestu mená ako Filip Polášk, Boris Gál, Fero "Ferkan" Rovenský, Peter Boroš, Jozef Bartáloš, Miro Biznár, Marek Šindelár, Kokso alebo "Fredy". Veľmi zaujímavý stôl sa vytvoril hneď od začiatku (1 Brezina, 2 Ferkan, 3 Kokso, 4 Gál, 5 Fredy, 7 Ondra Milaberský)
Posledných troch stolov sa nedožili všetci menovaní, ale piatkový večer nezabalili. Rozbehli sa postupne tri cash stoly a pokrová noc tak pre nich pokračovala do skorých ranných hodín. Medzi posledných 27 šťastnejších sa dostali Kokso, Fredy, Boroš, Fritz, Bartáloš, Šindelár, Jožko a Alenka Andrassyovci alebo Mišo Chamila. V tejto fáze, na blindoch 600/1,200 nabrala hra na obrátkach a každú chvíľu sa sálou nieslo "seat open". AVG síce činil okolo 41,000, no ako to už býva, v hre ostali po 9 leveloch len chipleadri a shorti, ktorým neostalo iné ako pushovať.
Výplatná...
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... neho-mesta
-
admin - Príspevky: 22438
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: CCC Bratislava a ich turnaj s aktuálne top garanciou v rámci
už tady byla diskuze: Co je to GTD?
já jsem názoru, že garance byměla být suma, která se vyplácí hráčům ... pochopím nějaké % do "ligové tabulky" nebo "freeroll pro nejlepších xxx"
ale určitě NE pro klub (fee) !!!
já jsem názoru, že garance byměla být suma, která se vyplácí hráčům ... pochopím nějaké % do "ligové tabulky" nebo "freeroll pro nejlepších xxx"
ale určitě NE pro klub (fee) !!!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
GTD podla klubu je 4500 eur minus 15 percent to jest 3825 eur nie 3820 ale to je zanedbatelne.
admin napísal:Garancia prilákala množstvo známich tvári
admin napísal:Už flop priniesol trips Némethovým Q-Q
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
Magnus napísal:GTD podla klubu je 4500 eur minus 15 percent to jest 3825 eur nie 3820 ale to je zanedbatelne.
5e ide každý deň do turnajového Bad Beat jackpotu ktorý sa momentálne pohybuje už okolo 1300e !!!
stačí na ktoromkoľvek turnaji prehrať poker
btw tie GTD a ich vyplácanie už nemá zmysel riešiť s ľuďmi čo to pochopiť ani nechcú
ako raz Forrest Gump povedal "Pre hlupáka každý hlúpy!"
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Zrkadlo vždy nastavia hráči,na BA major týždna 69 hráčov/ked je gtd nastavené na na cca80/je odpoved.
Vždy o tom,či najlepší-najhorší rozhodujú hráči,a nie zamestnanci a ich kamoši.
Veď,ktorému hráčovi sa páči nevyplatený garant?Ja takého nepoznám.
Vždy o tom,či najlepší-najhorší rozhodujú hráči,a nie zamestnanci a ich kamoši.
Veď,ktorému hráčovi sa páči nevyplatený garant?Ja takého nepoznám.
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.