Chyby pri hraní Cash Game a ich predchádzanie
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re:
premyslal som, ci sa skryjem za iny nick, aby reakcie na clanky boli cisto objektivne, ale nakoniec som sa rozhodol, ze sa ako autor odhalim :)
Dakujem za vsetky pozitivne ohlasy, to je to naj, co mozem dostat, zvlast od borcov ako je ceky ci yegon.
to trikoza - serial clankov je urceny vyhradne CG zaciatocnikom a preto je formulovany a stylizovany tak ako je. Yegonove video je vyborne, ale je nasmerovane pre skusenejsich a pokrocilejsich hracov, cize pre zaciatocnika nepouzitelne.
to yegon - co sa tyka Tvojho prikladu, je super, ale zamerne som dal na zaciatok nieco lahsie, comu zaciatocnici porozumeju a kde mozem poukazat na to, preco je fold lepsou volbou ako call a pokracovanie v hre.
to igy94 - blufovanie na mikrolimitoch je absolutne nepripustne, jedine v pripadoch, ak dokazes urcit ze super nie je az tak silny a hlavne ze ho prinutis svojim blufom zlozit. A to je presne to, preco blufy na mikrolimitoch nemaju miesto, superi Ti dorovnaju aj so strednym parom na roznych boardoch.
to kalish88 - yegonove video ma zvuk ale trochu slabsie nahraty, potrebuejs dat repraky na max. alebo este lepsie pouzit sluchadla ;)
Dakujem za vsetky pozitivne ohlasy, to je to naj, co mozem dostat, zvlast od borcov ako je ceky ci yegon.
to trikoza - serial clankov je urceny vyhradne CG zaciatocnikom a preto je formulovany a stylizovany tak ako je. Yegonove video je vyborne, ale je nasmerovane pre skusenejsich a pokrocilejsich hracov, cize pre zaciatocnika nepouzitelne.
to yegon - co sa tyka Tvojho prikladu, je super, ale zamerne som dal na zaciatok nieco lahsie, comu zaciatocnici porozumeju a kde mozem poukazat na to, preco je fold lepsou volbou ako call a pokracovanie v hre.
to igy94 - blufovanie na mikrolimitoch je absolutne nepripustne, jedine v pripadoch, ak dokazes urcit ze super nie je az tak silny a hlavne ze ho prinutis svojim blufom zlozit. A to je presne to, preco blufy na mikrolimitoch nemaju miesto, superi Ti dorovnaju aj so strednym parom na roznych boardoch.
to kalish88 - yegonove video ma zvuk ale trochu slabsie nahraty, potrebuejs dat repraky na max. alebo este lepsie pouzit sluchadla ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re:
som autorom 33.333 prispevku v poradi ?..hehe, AC mi bude zavidiet :)
-
Re: Re: Re: Re:
mohol by si nejaku cenu vyhrat :D napr. $1 :D
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
a co takto
$33.333 :-D
-
Re: a co takto
ta bodka predstavuje desatinnu ciarku? to by sa mohlo nazbierat :)
aj som uz chcel postnut otazku kto je autor dik ze si ju telepaticky prijal a zodpovedal
som zvedavy na pokracovania - zo skusenosti viem ze opakovani si takychto zakladov nikdy nie je dost, ludia sa zenu za prkotinami ako kedy bluffraisovat river a pritom na ich winrate ma ovela vacsi vplyv prave solidny zaklad hry ktory predpokladam rozoberies v dalsich clankoch - uz sa tesim
a inak lenivec ceky by sa uz tiez mohol rozhybat, nemal ten chlapec z nas spravit cash game borcov nahodou uz davno svojou poker skolou? ]:->
aj som uz chcel postnut otazku kto je autor dik ze si ju telepaticky prijal a zodpovedal
som zvedavy na pokracovania - zo skusenosti viem ze opakovani si takychto zakladov nikdy nie je dost, ludia sa zenu za prkotinami ako kedy bluffraisovat river a pritom na ich winrate ma ovela vacsi vplyv prave solidny zaklad hry ktory predpokladam rozoberies v dalsich clankoch - uz sa tesim
a inak lenivec ceky by sa uz tiez mohol rozhybat, nemal ten chlapec z nas spravit cash game borcov nahodou uz davno svojou poker skolou? ]:->
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: a co takto
nie, ta bodka oddeluje male nezaujimave cisla od velkych a zaujimavych :-D
co sa tyka pokracovania, vystihol si to, dopredu zatial prezradzat nebudem, ale urcite to bude zaujimave citanie :) ..frekvencia uverejnenia by mohla byt tak 1-2 clanky za tyzden, zalezi od velkosti obsahu.
A som rad, ze clanky budeme moct prediskutovat, tiez sa tesim na pokracovanie :)
co sa tyka pokracovania, vystihol si to, dopredu zatial prezradzat nebudem, ale urcite to bude zaujimave citanie :) ..frekvencia uverejnenia by mohla byt tak 1-2 clanky za tyzden, zalezi od velkosti obsahu.
A som rad, ze clanky budeme moct prediskutovat, tiez sa tesim na pokracovanie :)
-
Re: Chyby pri hraní Cash Game a ich predchádzanie
Clanok je napisany zrozumitelne :-P a uz sa tesim na pokracovanie CG serialu ako pocitat outs, odds a pot odds. :-|| Nikdy mi pri turnaji neostava cas nieco pocitat hram na tusaka. :) a potom cumim ako puk na superovu ruku ked ma osklbe o chips :-D :-D :-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
pokracovanie
Poslednu dobu bolo trochu viac povinnosti a bol som viac zaneprazdneny ako inokedy, tak sa ospravedlnujem za zdrzanie. Clanok som ale aj napriek tomu postupne pisal ak som mal chvilu cas. Momentalne je dokonceny a uz je aj v redakcii pripraveny na uverejnenie. Myslim, ze dnes al. zajtra si ho uz budete moct precitat ;)
-
bleee
tento clanok nie je pre mna. chipfeeder chyby nerobi ....
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 23 hostí.