Čo sa v pokri udialo počas posledného týždňa?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Čo sa v pokri udialo počas posledného týždňa?

Odoslaťod admin 11 Máj 2008 07:26

Diskusia k článku: Čo sa v pokri udialo počas posledného týždňa?

Ladbrokes Poker European Ladies Champion (ELC) V Londýne sa pred pár dňami skončil pokrový turnaj, na ktorom sa zúčastnilo 52 najlepších európskych hráčok, medzi ktorými samozrejme nechýbali Annette Obrestad, Bev Pace, Louise Duffy, či Michelle Orpe. Nie je tak dávno, čo víťazka tohto podniku Liv Boeree povedala "Čisto ženské turnaje považujem za nepotrebné, podľa mňa nemajú opodstatnenie". Teraz však už isto hlása niečo iné. Po skončení turnaja povedala napríklad aj toto: "Z výhry mám veľkú radosť. Ladbrokes Poker sa o nás staral veľmi dobre, a medzi hráčkami bola super atmosféra, ako málokde. Celkovo turnaj predčil moje očakávania". Víťazka ELC - Liv Boeree, je hráčkou Absolute Pokru a len v roku 2005 s pokrom začínala. A to v relácii na channel 5, ktorý sa zaoberal tým, ako naučiť hrať poker začiatočníkov. Liv Boeree v ňom figurovala ako začiatočníčka... Lucy Sergides (riaditeľka podujatia) poznamenala "Turnaj sa zaradil medzi najlepšie ženské turnaje. Tri hráčky, ktoré zastupovali 3 najväčšie online herne povedali, že je to perfektná akcia". Poradie na najlepších 5 miestach vypadalo nasledovne: Liv Boeree $30 000
Lena Martyak $20 000
Shelley Rubenstein $16 000
Lise Moller $12 000
Jacqui Terry $10 000 Full Tilt Online Poker Series VIII - (FTOPS VIII) Skvelé výhry sa rozdávajú aj na Full Tilt Pokri. Počas prvých 5-tich eventov sa rozdalo...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!