Jedna z najväčších hviezd online pokru si našla čas a poskytla zaujímavý rozhovor pre HighstakesDB o svojom živote po Black Friday. Daniel “jungleman12” Cates patrí medzi najziskovejších hráčov všetkých čias na Full Tilte s profitom cez $7,000,000, ale veľkú časť z tejto závratnej sumy má stále uväznenú na znovuotvorenom Full Tilte, resp. u americkej vlády.
Ahoj Daniel. Ešte raz vďaka za rozhovor. Čo si robil za posledný rok?
„Naozaj dosť vecí. Sústredil som sa najmä na svoj osobný rozvoj v posledných mesiacoch. Pracoval som na mojej charizme, veľa som cvičil, držal diéty a robil aj viac nezvyklých vecí ako potápanie, či Alexandrovu techniku. Nedávno som sa na zimu presťahoval do Kapského Mesta v Južnej Afrike, kde som chodil na veľa turistických výletov a bol som tiež na množstve párty akcií. Zažil som skvelé veci, vrátane bungee jumpingu v Južnej Afrike z druhého najvyššieho skoku na svete a spravil som aj certifikát na potápanie v Mozambiku.“
Hrával si dosť poker v minulom roku, a ak áno, bolo to live alebo online?
„Hral som väčšinou začiatkom roka a vyhral som celkom dosť online, ale zase som z toho veľa prehral live. Prehral som trochu počas WSOP. Nerád grindím v kasínach. Bol som zabrzdený aj online ponukami, ktoré sa však aj tak nedotiahli dokonca.“
Objavil si sa v niekoľkých...
Celý článok => Dan `jungleman12` Cates o miliónoch na FTP, Isildurovi a durrrr challenge