Darček v predstihu - PokerPortal VIP program

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Darček v predstihu - PokerPortal VIP program

Odoslaťod vlade 07 Jan 2015 11:07

Poukazku sme odoslali 16.12. emailom na adresu ktora bola pri objednavke uvedena, mozno skoncila v spame, skus pozriet tam, pripadne napis na vip@pokerportal.sk, mozme ju zaslat znova na iny email ako si uviedol v objednavke.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod papeky 10 Jan 2015 09:44

Vdaka vlade, naozaj bola v spame :/ a to som na nu tak tuzobne cakal a google si ju hodil do spamu :D
papeky

Založený: Máj 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod foxica 07 Feb 2015 09:07

ahoj,mam otazocku,regla som sa cez Vas na W.hill,spravila som 1.vklad no nenabehli mi WHpoints-tych 2500,.a ani v mojom VIP nemam ziadne body.VIP body sa ziskavaju aj hranim na danej herni?ak ano v akom pomere k1€ raku,dakujem
foxica

Založený: Sep 2014
Poďakoval/li: 10 krát/8 krát

Odoslaťod Stanley VII 07 Feb 2015 12:05

Tých 2,500 bodov sú body v herni Wi****m hill, ktoré sa získavajú hrou za reálne peniaze, pri ktorej sa odvádza herni rake. Za €1 na WH dostaneš 34 bodov. Keď ich budeš mať 2,500, tak sa ti pripíšu VIP body vo VIP programe PokerPortalu, ktoré potom môžeš použiť na nákup vecí tu vo VIP programe PokerPortalu.

Registráciu na WH cez odkaz na PokerPortali máš už za sebou, vklad tiež, treba ale ešte nahrať tých 2,500 bodov na WH.

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
foxica
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod samSI_621 06 Sep 2016 19:18

Neviem kam to mám dať tak to hodím sem :D
zdravím chcem sa spýtať či ešte funguje VIP program tu na PP?? lebo vidím že je na výber menej herni..
a druhá otázka či ste nerozmýšľali nad pridaním alebo obnovením vecí vo VIP shope?? lebo niektoré tie veci tam už niesu najnovšie a myslím si že to nieje pre hráča až taká motivácia. Díky ;)
samSI_621

Založený: Aug 2013
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod Nancya 07 Sep 2016 22:24

VIP program na PokerPortali zatiaľ stále funguje, aj keď herní ubudlo. Bohužiaľ to nezávisí iba od nás, ale aj od podmienok, ktoré vie herňa poskytnúť. So zmenami v pokrovom priemysle sa menia aj podmienky herní, takže čím skôr si nazbieraš body, tým lepšie :)

Čo sa týka motivácie, asi máš namysli elektroniku, ktorá má už medzičasom novších nástupcov. Prejdeme shop a uvidíme, čo sa dá urobiť.
Nancya

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 4 krát/13 krát

Odoslaťod samSI_621 08 Sep 2016 14:40

OK díky za info :good: samozrejme je jasne že to nezávisí len od vás :) ...
no tými novými cenami som mal aj na mysli nejaké nove knihy o pokery a pod. možno o tu elektroniku ani tak nejde (aj ked poteší)
je jasne že ja ked si kúpim knihu "staršiu" tak tam tie základy sú ktore platia aj teraz..ale ako všetci vieme poker sa vyvíja a v priebehu toho obdobia je vela nových kníh ktoré vystihuje terajší poker.. :)

sú o len návrhy nieže mňa tu ukameňujete.. :river: :D
samSI_621

Založený: Aug 2013
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod Cinky 09 Feb 2017 08:37

1.) Zaregistrujte sa v herni cez odkaz na našej stránke a po registrácii zadajte do formulára na PokerPortali svoje username a tablename z herne (niekedy sú obe rovnaké).

kde najdem dany formular? dakujem
Cinky

Založený: Apr 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Nancya 09 Feb 2017 13:09

Nájdeš ho na tomto odkaze:

http://www.pokerportal.info/vip/moje-vip-herne/

Hore je červené tlačidlo "Pridať VIP herňu" a po kliknutí naň sa zobrazí formulár. Mali sme tam menší bug, takže sa ti možno to tlačidlo pri predchádzajúcom hľadaní nezobrazovalo, ale už by to malo byť v poriadku.
Nancya

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 4 krát/13 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!