Dávid Urban ide na finálový stôl Eureka Rozvadov!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Dávid Urban ide na finálový stôl Eureka Rozvadov!

Odoslaťod admin 08 Mar 2016 10:30

Diskusia k článku: Dávid Urban ide na finálový stôl Eureka Rozvadov!

Eureka Poker Tour Rozvadov dnes dospeje k svojmu záveru. Finálový stôl si zahrá 8 najlepších hráčov, medzi ktorými nechýba ani Dávid Urban. Aj ďalší Slováci včera podali pekné výkony. Martin Ilavský bolo dokonca neďaleko FT. Na finálovom stole bude mať zastúpenie aj Česká republika.

Včerajší Day 3 odštartoval za účasti šestice Slovákov na čele s Martinom Ilavským, ktorý bol spomedzi 63 hráčov na skvelom 2. mieste so stackom 841,000. Hneď za ním nesledoval v priebežnom poradí Dávid Urban (837,000). V hre však boli aj ďalší Slováci: Dušan Privozník (209,000), Roman Lakatoš (187,000), Pavel Chalupka (108,000) a Marek Blaško (72,000).

Otázkou dňa bolo aj to, ako naloží chipleader Daniel Rose s gigantickým náskokom. Pred druhým v poradí, teda Martinom Ilavským mal náskok až 729,000 chipov!

Marek Blaško hneď z úvodu dostal na ruku pocket aces, čo malo za následok vypadnutie Nemeckej hviezdy, víťaza EPT Viedeň 2010 Michael Eilera. Blaško išiel na stack 110k, no to bolo stále pri blindoch 5k/10k/1k dosť hrozivé. Slovákovi sa stalo osudným následne trafenie sa s QQ do Timaracovho AA. Za 62. miesto získal €2,120.

Pavel Chalupka sa v 20. leveli (6k/12k/2k) tiež s turnajom rozlúčil. ´palo1973´ ako shortstack 3betol all-in s AKo, dorovnal ho Čech Robert Kokoška s párom desiatok, ktoré to udržali. Pavel Chalupka skončil na...

Celý článok => Dávid Urban ide na finálový stôl Eureka Rozvadov!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Dávid Urban ide na finálový stôl Eureka Rozvadov!

Odoslaťod haman 08 Mar 2016 21:00

kto ste to sledovali, nezdalo sa vam, ze last3 ten argentinsky parik hral softplay medzi sebou?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod imperator230 08 Mar 2016 21:20

Ako dopadol urban?
imperator230

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Magnus 08 Mar 2016 21:29

Skoncil treti, J8 do KK. Ti dvaja absolutny softplay....
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod Luhar 08 Mar 2016 21:46

Hehe, to bolo jedno pokrove peklo, sledovat to. Parik hral spolu a sem tam sa zdalo, ze aj Urban s nimi hra :-) ....ten chalan ma nejake uspechy? (zrejme ano, lebo to tak vacsinou je, ked idem vyhejtovat niekoho hru :-) ) Ta hra v jeho podani, hotovy cirkus humberto....Ae aj tak skoda, ze to nevyhral, ked hral proti pariku, co evidentne hral spolu....Zaujimave, ze sa nestazoval, alebo teda neviem o tom, ze by sa stazoval. Mozno mu to nevadilo a mozno si to len nevsimol.
Luhar

Založený: Júl 2014
Poďakoval/li: 48 krát/0 krát

Odoslaťod trgy 09 Mar 2016 09:52

hmm iba 360k dollarov winnings opat si sa trafil http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=214366

Za tento príspevok od trgy poďakovali :
Luhar
trgy

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 21 krát/35 krát

Odoslaťod fekalm 09 Mar 2016 10:25

Luhar napísal:Hehe, to bolo jedno pokrove peklo, sledovat to. Parik hral spolu a sem tam sa zdalo, ze aj Urban s nimi hra :-) ....ten chalan ma nejake uspechy? (zrejme ano, lebo to tak vacsinou je, ked idem vyhejtovat niekoho hru :-) ) Ta hra v jeho podani, hotovy cirkus humberto....Ae aj tak skoda, ze to nevyhral, ked hral proti pariku, co evidentne hral spolu....Zaujimave, ze sa nestazoval, alebo teda neviem o tom, ze by sa stazoval. Mozno mu to nevadilo a mozno si to len nevsimol.

dovolim si tvrdit,ze David je jeden z najlepsich ak nie vobec momentalne najlepsi a najkomplexnejsi pokerpro na Slovensku

Za tento príspevok od fekalm poďakovali - 2:
haman, Luhar
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod Luhar 09 Mar 2016 15:31

Ok, tak som sa mylil no (vlastne ako vzdy :) )....Tymto by som sa mu chcel ospravedlnit, ze som spochybnoval jeho hru v poslednych troch ludoch na stole. Winnings ma totiz krasne.
Luhar

Založený: Júl 2014
Poďakoval/li: 48 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!