Druhé narodeniny CCC Bratislava a hlavná výhra pre Tomáša De

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Druhé narodeniny CCC Bratislava a hlavná výhra pre Tomáša De

Odoslaťod admin 06 Nov 2012 05:30

Diskusia k článku: Druhé narodeniny CCC Bratislava a hlavná výhra pre Tomáša Demoviča

Dva roky úspešného fungovania Concord Card Clubu v Bratislave sa nemohlo zaobísť bez zaujímavej akcie pre hráčov. Okrem zvýšenej garancie na pravidelný pondelkový CPT turnaj, si CCC pre hráčov pripravilo sladké uvítanie a tiež zaujímavú súťaž o €3,000. PokerPortal Vám prináša reportáž o dianí v clube a tiež o priebehu samotného turnaja.

Turnaj odštartoval príhovorom k hráčom a poďakovania za ich vernosť od vedenia CCC. Hráčov privítali už vo dverách hostesky so šampanským a manažér, Jožko Ondrovič, sa ujal krájania narodeninovej torty. Po úvodnej ceremónii sa hráči pustili do boja.

Turnaj sa niesol v znamení Celebrity Poker Tour, ako je v pondelok zvykom. Buy-in bol tentokrát stanovený na €45 (1 re-entry) a garancia činila pekných €4,000. K tomu počiatočný stack 15,000 chipov a pol hodinové levely. Do turnaja sa zapojilo 68 hráčov, ktorí spravili ohromných 27 re-entries a garancia bola teda hravo prekonaná. Prizepool sa zastavil na sume €3,543 a vyplácaných bolo 10 najlepších hráčov.

Pri stoloch bolo možné vidieť všetky stálice, ako napríklad manželov Andrassyovcov, Mareka Fritza, Tomáša Demoviča, Ramzeyho, Michala Vinša, Romana Ferienčíka, Andreja Raceka, Davida Schleifa alebo Fredyho. Do CCC zavítal aj Tomáš Samol, ktorý mal tento rok veľmi dobre našliapnuté aby prekonal Palovičov výkon z ME...

Celý článok => Druhé narodeniny CCC Bratislava a hlavná výhra pre Tomáša Demoviča
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Druhé narodeniny CCC Bratislava a hlavná výhra pre Tomáša De

Odoslaťod Mareccc1 06 Nov 2012 05:42

Pri kase ho ešte stihol Kvanta, ktorý pushol 42,500 s koníkmi a opäť dorovnával Siopko s A-7s. Board A-J-6-5-4 odprevadil Michala Kvantu po €226 za 6.miesto.

Kvanta ktory nebol na finalovom vypadol siesty ? neni zle
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod Rocky 06 Nov 2012 06:22

Ja len doplnim tu prvu handu na FT s AA som otvaral s BTN na 8k a Weiss na BB 3betol 25k ja 4bet 48k BB call ...flop ... , pan asi 2 minuty rozmysla a potom si uvedomi ze je na rade a shipne AI :ROFL:

Za tento príspevok od Rocky poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod haman 06 Nov 2012 07:15

congrats! ja by som musel obcas vytocit 66 do 43s (str8) aby sme sa niekedy videli na FT..
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ferkan 06 Nov 2012 11:01

Mareccc1 napísal:Pri kase ho ešte stihol Kvanta, ktorý pushol 42,500 s koníkmi a opäť dorovnával Siopko s A-7s. Board A-J-6-5-4 odprevadil Michala Kvantu po €226 za 6.miesto.

Kvanta ktory nebol na finalovom vypadol siesty ? neni zle

misko hral zodpovedne cely turnaj a mal stale k dispozicii svoje re-entry :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod WNT 06 Nov 2012 11:38

garancia hravo prekonana?? ...a prizepool sa zastavil na 3540 eur :crazy: a ako sa dozvedame da sa vypadnut aj dvakrat z turnaja :P ale zaujal ma impozantny hot run siopka...to je naozaj tak ze ked to ide tak to ide aj live aj online??idem po sto rokoch skusit nejaky live turnaj...som zvedavy 8-)
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Siopko 07 Nov 2012 00:49

just lucky.. btw wp Tomas
Siopko

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!