ECOOP VI: $803,000 sa doplácalo!
Re: ECOOP VI: $803,000 sa doplácalo!
Jak stop posting. Daj mi ban a je to. Zabil som dlhe hodiny pri tom tak ten sajrajt davam von. Lebo nepoznam aritmetiku preto
- Tlkot
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/7 krát
ku vsetkemu sa vyjadris len nie k otazke ktoru som ti polozil uz 4 krat.preco stale hras poker ked mas info ze hraju boti a je to rigged.ani do patice sa ale asi odpovede nedockam
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba napísal:ku vsetkemu sa vyjadris len nie k otazke ktoru som ti polozil uz 4 krat.preco stale hras poker ked mas info ze hraju boti a je to rigged.ani do patice sa ale asi odpovede nedockam
Nebud domyslavy On predsa nikde nenapisal, ze hra (po tom ako prehral vyplatu, ani ne by sa uz nechcelo ).
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ku vsetkemu sa vyjadris len nie k otazke ktoru som ti polozil uz 4 krat.preco stale hras poker ked mas info ze hraju boti a je to rigged.ani do patice sa ale asi odpovede nedockam
uz som ti odpovedal vyzsie. ?
- Tlkot
Tlkot napísal:ku vsetkemu sa vyjadris len nie k otazke ktoru som ti polozil uz 4 krat.preco stale hras poker ked mas info ze hraju boti a je to rigged.ani do patice sa ale asi odpovede nedockam
uz som ti odpovedal vyzsie. ?
Prebehol som cely thread, ale k otazke som nasiel len toto:
Tlkot napísal:tlkot neodpovedal si mi na otazku PRECO teda stale hras ten poker ked mas tieto zavazne informacie o botoch co herna na teba nasadzuje.preco jej dobrovolne dalej odovzdavas svoje peniaze
Človeče Ty si domýšlaš. To len dnes či stále? Odkial to máš?
Cize uz nehras, lebo si bustol cely roll. Pochopil som spravne?
-
Cize uz nehras, lebo si bustol cely roll. Pochopil som spravne?
Mal som ešte roll. Ale nie chuť hrať. Nie takto... Zvyšok som bustol na live rulete stavkou na 0
A vkladal som len raz. V zaciatkoch. 400skk.
- Tlkot
Tlkot napísal:Ale nie chuť hrať. Nie takto...
Nj, proti botom si nepomozes
-
mne je jedno, kto ma sponzoruje, ci live manik alebo bot..
hlavne ze dorovnava blbosti
hlavne ze dorovnava blbosti
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Je zaujimave, ze ked niekto ma iny nazor tak hned je tu nelutostne odsudeny, opovrhnuty a ........ .
Preco je pre Vas to take tazke prijat, ze niekto ma iny nazor??? Nerozumiem VAM....Preco si myslitel, ze iny nazor ako ten VAS neexistuje???
Chcete dokaz, ze je to tak! Ale druhu stranu ani neberiete do uvahy.... A vy mate dokaz, ze to tak nie je????
NEMATE!! A NIKDY ANI NEBUDETE MAT!!!
Ked je mozne, ze niektori hraci hraju tak, ze vidia superove karty, tak preco by nebolo aj to s tymi bootmi mozne???
Preco je pre Vas to take tazke prijat, ze niekto ma iny nazor??? Nerozumiem VAM....Preco si myslitel, ze iny nazor ako ten VAS neexistuje???
Chcete dokaz, ze je to tak! Ale druhu stranu ani neberiete do uvahy.... A vy mate dokaz, ze to tak nie je????
NEMATE!! A NIKDY ANI NEBUDETE MAT!!!
Ked je mozne, ze niektori hraci hraju tak, ze vidia superove karty, tak preco by nebolo aj to s tymi bootmi mozne???
- szityu
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.